Χ.Λεμπιδάκης στο “ΣΚΑΙ”: «Έχω την εντύπωση πως – μετά από οκτώ χρόνια- έκλεισε ο κύκλος για τον Αργυρό στον Μπερτάκη…»

Συνέντευξη για τον τραγουδιστικό – νυχτερινό χάρτη του φετινού χειμώνα, έδωσε ο Χάρης Λεμπιδάκης στο “Summer’s Cool”, στην καλοκαιρινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Ο γνωστός δημοσιογράφος εκτίμησε πως οι πολλές συναυλίες ενδεχόμενα να κάνουν κακό στα νυχτερινά δρώμενα. Μίλησε με ενθουσιασμό για την επιστροφή του Γιώργου Μαζωνάκη στον όμιλο Μπερτάκη. Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως τις Πέμπτες και τα Σάββατο, θα τον δούμε στο Fantasia, μαζί με την Λένα Ζευγαρά, από τις 5 Σεπτέμβρη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έστειλε δυνατό μήνυμα προς το κοινό της Θεσσαλονίκης, αφού και φέτος, θα είναι κοντά τους ο «Νούμερο 1». Ποιος άλλος από τον Νίκο Οικονομόπουλο! Στην έδρα της “Πύλης Αξιού”.

Επιπλέον, στο ρεπορτάζ του, είχε πληροφορίες για την σύμπραξη Νατασας Θεοδωρίδου – Αναστασίας, στην “Ακτή Πειραιώς”.

Δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το Nox, που θα συνεχίσει να έχει πολλές διαστάσεις :

-Τετάρτες : Μαρινελλα , Έλενα Παπαρίζου
-Πέμπτες : Ελένη Φουρείρα
-Παρασκευή – Σάββατο : Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή

Για το μεγάλο και πολυσυζητημενο νυχτερινό σίριαλ του καλοκαιριού , τον Κωνσταντίνο Αργυρό, είπε: «Εγώ έχω χω την εντύπωση ότι έκλεισε ο κύκλος της συνεργασίας με τον Κώστα Μπερτάκη, μετά από οκτώ χρόνια. Πραγματικά ζήσαμε μοναδικές στιγμές. Έδωσε πάρα πολλά στην επιχείρηση, όπως και πήρε πάρα πολλά. Πάντως δεν είμαι σε θέση να πω, αν έχει κλείσει κάπου».

Για τον κορυφαίο νυχτερινό παράγοντα, Κώστα Μπερτάκη, με τον οποίον συνεργάζεται επί σειρά ετών, είπε :«Έχει πολλά όπλα στην φαρέτρα του. Έχει τον Οικονομόπουλο. Έχει τον Μαζωνάκη. Έχει την Ζευγαρά. Έχει τον Ιακωβίδη. »

Για τον Πέτρο Ιακωβίδη, είπε :«Θα ξεκινήσει στο Vog Athens stage, με το σχήμα που ολοκλήρωσε το πρώτο κύκλο, τέλη Ιουλίου. Δηλαδή με την Ρία Ελληνίδου στο πλευρό του. Αλλά μόνο για 15-20 εμφανίσεις, γιατί μετά, την θέση της, θα πάρει η ανεβασμένη Ήβη Αδάμου»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.