Can Can : Αλλαγών συνέχεια και πολυθεματικό «πάντρεμα»

Can Can : Αλλαγών συνέχεια και πολυθεματικό «πάντρεμα»

Στην περίπτωση του νυχτερινού κέντρου “Can Can”, οι πληροφορίες, όπως και οι αλλαγές, “τρέχουν” με ταχύτητα φωτός.

Κι ενώ, σύμφωνα με προηγούμενο αποκλειστικό ρεπορτάζ του tsipasblog.gr, το σχήμα θα αποτελούνταν από τους Θέμη Αδαμαντίδη-Αγγελική Ηλιάδη- Droulias Brothers και την Έλενα Μπάση, με την 25η Οκτωβρίου να αποτελούσε την ημερομηνία της πρεμιέρας τους, εντούτοις σημειώθηκαν κάποιες αλλαγές.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Βάσει νέων πληροφοριών, o επιχειρηματίας Παναγιώτης Σαρδελής, άλλαξε τον προγραμματισμό του, αφού βρήκε την ευκαιρία και δεν την άφησε να πάει χαμένη. Ενσωμάτωσε στο σχήμα δύο από τα κορυφαία ονόματα του δημοτικού τραγουδιού. Τον Γιάννη Καψάλη και την Γιώτα Γρίβα.

Οι συγκεκριμένοι, από τις 8 Νοεμβρίου, θα συνυπάρξουν -για πρώτη φορά- επί σκηνής με Αδαμαντίδη-Ηλιάδη-Μπάση. Ένας συνδυασμός που, όπως λέει βετεράνος παίκτης στο σχηματισμό μουσικών σχημάτων στο blog μου: «αναμειγνύει όλα τα είδη μουσικής, που σίγουρα, δεν θα σε κάνει να βαρεθείς. Και λαμβάνοντας υπ’όψιν τα διασκεδαστικά χαρακτηριστικά των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής, που βρίσκεται το “Can Can” (Λ. Κηφισού & Π. Ράλλη) είναι πολύ πιθανόν να …πάει”.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.