Το Boutique Night Club στο Περιστέρι έχει καθιερωθεί πλέον ως η αγαπημένη συνήθεια για τις Δευτέρες μας, προσελκύοντας κόσμο από κάθε γωνιά της Αθήνας.

Η βραδιά κυλά όμορφα με τον Χρήστο Αντωνιάδη να προσφέρει ένα νοσταλγικό flashback στις μεγάλες του επιτυχίες που αγαπήθηκαν όσο λίγες. Στο πλευρό του, η Σάσα Μπάστα και η Μαρία Καρλάκη δίνουν τον δικό τους παλμό, συμπληρώνοντας το πρόγραμμα με εκρηκτική ενέργεια και σκηνική παρουσία.

Το μυστικό της επιτυχίας κρύβεται στο ότι καλλιτέχνες και θαμώνες γίνονται μια μεγάλη παρέα. Αυτό το παρεΐστικο κλίμα επιβεβαιώθηκε και χθες το βράδυ, όταν στα πρώτα τραπέζια του Boutique βρέθηκε ο Ριχάρδος. Ο γνωστός «Βασιλιάς του Χρυσού» διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, απολαμβάνοντας το πρόγραμμα και την ιδιαίτερη φιλοξενία του μαγαζιού.