Του Bodega η μεγάλη απόφαση, να αλλάξει ολοκληρωτικά το επίπεδο του

Bodega Music Hall. Αυτό νυχτερινό κέντρο, το έχει έχει πετύχει στο παρελθόν και θα το ξανά προσπαθήσει. Τα βάζουμε κάτω και λέμε.

Λίγο πριν την πανδημία ήταν, όταν μετακόμισε στο Μπουρνάζι. Δαπάνησε αρκετά χρήματα, υποστηρίζοντας την απόφαση του, να αλλάξει επίπεδο, να πάει σε μια νέα εποχή. Σε αυτή τη μοντέρνου, του σύγχρονου, του σημερινού. Αλλά μόνο από άποψη χώρου, όχι και σαν σχήμα. Εκεί έπαιξε την ίδια μπάλα, γιατί ήρθαν τα περιοριστικά μέτρα και του άφησε τη δουλειά στη μέση.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και τώρα, παρά την αβεβαιότητα για το μέλλον, που υπάρχει σε όλους, μικρούς και μεγάλους, δεν κάθεται να περιμένει, που θα κάτσει η μπίλια. Ποτίζεται και πάλι απ’ την ανάγκη να παίξει στην πάνω κατηγορία, στη Νο 1 και ρίχνει το βάρος στη μαρκίζα. Κακά τα ψέματα, όσο όμορφο μαγαζί και να έχεις, δεν φτάνει. Το επίπεδο αλλάζει ολοκληρωτικά και σου επιτρέπει να έχει ελπίδες διάκρισης, όταν τα έχεις και τα δύο. Μαγαζί καλό και σχήμα καλό.

Αυτό θα γίνει από το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου. Το ρόστερ του Bodega, θα είναι πολύ ενισχυμένο, πολύ πιο κοντά στα κυβικά των μεγάλων και να μην έχει δικαιολογίες να συνεχίσει… συντηρητικά. Ποιο ράστερ; Σάκης Αρσενίου, Γιώργος Δασκουλίδης, Ελένη Γρίβα, Ζωή Χρήστου, Dj Έλενα Κώνστα, και με κάποιες άλλες γυναικείες μελλοντικές εκπλήξεις. Για πλάκα θα δέσει και θα τσεκάρει τι χρειάζεται, για να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, όταν θα έχει για μαέστρο τον Κώστα Μποσνάκη.

Σημαντική, επίσης και η βοήθεια, που προσφέρει ο μάνατζερ Χρήστος Παπαμήτρου.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.