Με Bodega ο θρίμαβος της σκληρής δουλειάς, του προχωρημένου

Το ερωτηματικό είναι γιατί εδώ και τρεις εβδομάδες, το Bodega στο Περιστέρι, κερδίζει. Γιατί; Δεν θέλει κάποια ιδιαίτερη επισήμανση, ανάλυση. Να ρωτήσεις γιατρούς και ειδικούς. Η σκληρή δουλειά μόνο, είναι που θα με πάει εκεί που θέλω, και την συνεχίζω, είναι που κερδίζει. Αυτό είναι. Αυτό κουβαλάει το νυχτερινό κέντρο του Μιχάλη Αμπαρτζάκη.

Κι αυτό έχει αποδειχθεί πολλές φορές στο παρελθόν πως είναι το μυστικό της επιτυχίας.. Ο κόσμος αγκαλιάζει το εξελιγμένο περιοδικό, την εξελιγμένη εκπομπή, το εξελιγμένο ρούχο, τον εξελιγμένο πολιτικο, το όποιο φάρμακο, το όποιο εξελιγμένο. Αλλά αν εσύ επιμείνεις να φορέσεις το παλιό παλτό, ο κόσμος σου δίνει μια και σε στέλνει απ’ εκεί που ήλθες.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αδύνατον να μην γίνει πόλο έλξης, του κόσμου και των επωνύμων, ακομη και τις δύσκολες Τρίτες, το Bodega, με το σχήμα με τα πολλά κυβικά. Ο Χρήστος Χολίδης, έχοντας στο πλευρό του την Θέλξη και τον Θανάση Βασιλάκο, καθώς και την Ανχελίτα και τον Γιάννη Λάφη, επάξια υποστηρίζουν το φρέσκο, το καινούργιο, το δυνατό!

Tρίτη βράδυ και πιθανόν να επαναληφθεί η προηγούμενη Τρίτη, που είχαμε δει τους : Χρήστο Μενιδιάτη, Ρία Ελληνίδου, Πάνο Καλίδη, Τρύφωνα Σαμαρά, Χάρη Σιανίδη, Σάκη Κατσούλη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Στεφανο Κωνσταντινίδη, Αλέξης Πρεβενά κ.α!

3
5
6
7
8
9
10

Διαβαστε ακομα: Τώρα μπορούμε να μιλήσουμε για Bodega

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.