#BarriquePort : Το ένα βραβείο μετά το άλλο παίρνει

Στην κοσμοπολίτικη πιάτσα της 2ας Μεραρχίας στο Πειραιά, που σημαίνει στην καρδιά του. Συναντάμε το Barrique Port. Ένα εστιατόριο υψηλής αισθητικής, που απογειώνει το κρέας και το κρασί! Το πιο ιδανικό για αυτές τις αρμονίες. Δεν υπάρχει κάποιο άλλο ανώτερο του. Ο Δημήτρης Μεσούλας, ο γνωστός, όπως είναι γνωστός, το άνοιξε πριν κάποια λίγα χρόνια. Αυτός είναι. Δεν θυμάμαι να υπήρξε στην περιοχή αυτή, άλλο τέτοιο εστιατόριο, που σε μια ατμοσφαιρική και σικάτη σάλα, να συνδυάζει στους υπέρτατους βαθμούς, ποικιλία από μοσχαρίσιες μπριζόλες Αργεντινής, Ουρουγουάης και Αμερικής, αλλά και χοιρινά από ελληνικές βιολογικές φάρμες, ψημένα σε κλειστού τύπου φούρνο Mibrassa, που λειτουργεί με κάρβουνα και ελεγχόμενη ροή αέρα. Και, βέβαια. Κλασικοί κρεατοφαγικοί μεζέδες συναντιούνται με μεγαλειώδεις κοπές, κρέατα ωρίμασης και πρώτης τάξης μεζέδες, συνοδεία 200 και πλέον ετικετών κρασιού από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα.

Δεν είμαι υπερβολικός. Το ένα βραβείο μετά το άλλο παίρνει, δε έχει σταματήσει να ψηλώνει, το Barrique Port. Μόλις διακρίθηκε και αξιολογήθηκε με 🎖🎖🎖🎖🎖 αστέρια στον διαγωνισμό του “The Anthology of Greek Gastronomy”. Συγχαρητήρια στον επιχειρηματία Δημήτρη Μεσούλα, στον σεφ Marios Patrick, τον captain Nikos Aspiotis και στον Apostolis Douvalis.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Anthology AO 0 of Greek The Action In Greece"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.