Για Barbarella τα γκάλοπ και τα στοιχήματα!

Στέλιος Ρόκκος & Διονύσης Σχοινάς, από αυτή την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, και για όλο τον χειμώνα, θα φορέσουν τη φανέλα της ομάδας του Barbarella, στη Θεσσαλονίκη.

Ναι αρέσουν είναι η απάντηση. Είναι τραγουδιστές με δόξες και μεγάλες στιγμές. Στο μαεστρικό κόλπο, και πάλι είναι ο Χρήστος Βαρδάλος. Αυτός που τα πλοκάμια του πλέον εχουν εξαπλωθεί παντού!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μα δεν σημάνει πως δεν είναι στοίχημα μεγάλο. Είναι! Στους λόγους, σημειώνουμε αυτούς τους δύο, τους σημαντικότερους :

Επειδή το συγκρίνεις με την περσινή τρελή επιτυχία. Το Φέρρης – Λιολιου σημείωσε τρελή επιτυχία, βέβαια. Γκολ με το τουλούμι. Και από τον έναν, και από την άλλη. Αυτοί σήκωσαν την κούπα…

Και το άλλο. Επειδή το Ρόκκος – Σχοινάς δεν κάνει τόσο μεγάλο θόρυβο, ώστε να σε βγάλει στους δρόμους να πανηγυρίσεις. Να φωνάξεις δυνατά, με ενθουσιασμό πως έρχονται. Δεν τους θεωρείς στα φαβορί (εδώ λέμε αλήθειες).

Και αν βγει; Και αν κερδίσουν ; Και αν υπερισχύουν έναντι του ανταγωνισμού; Θα τιναχτούν τα στοιχήματα στον αέρα. Αυτό θα συμβεί.

Δεν είμαι προφήτης για να ξέρω τα πράγματα πως θα εξελίχθηκαν στο μέλλον. Αυτό που μαθαίνω είναι για τις αναλύσεις των στοιχηματικων εταιριών. Τι επισημαίνουν αυτή τη στιγμή. Πως υπάρχουν πιθανότητες. Πως το αναδεικνύουν ως μια τραγουδιστική ένωση με χαρακτηριστικά στο εξαιρετικά ευφυές. 

Ας το κοιτάμε βδομάδα, βδομάδα . Ας μείνουμε στην πρεμιέρα. Γεμάτο θα είναι το Barbarella. Είναι στοιχείο που προέρχεται από το ρεπορτάζ, όχι από την φαντασία μας…

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.