BAHAR, έχει πάρει κεφάλι με “σφραγίδα” κόσμου

Ό,τι είναι γεμάτο είναι και πετυχημένο! Ή δεν είναι έτσι; Έτσι είναι. Ένα μαγαζί θεωρείται πετυχημένο όταν ο κόσμος το τιμά, το έχει ψηλά στην προτίμηση του. Ποιος μίλησε για ομορφιά και καλαισθησία ; Και φυσικά παίζουν και αυτά ρόλο, αλλά στο τέλος κρίνεται, μετράει μόνο το αποτέλεσμα.

Ψάχνοντας για ένα τέτοιο μαγαζί, που να συνδυάζει και τα δύο, στυλ και κοσμοσυρροή, το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό, είναι το Bahar_Sea_Side, τέρμα στην παραλία των Βραχνεΐκων. Μεγάλος κερδισμένος, μέχρι στιγμής, της καλοκαιρινής σεζόν, για το σύνολο των υπηρεσιών που προσφέρει και το οποίο το αποδέχονται όλοι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μεγάλη κατηγορία συμπολιτών μας, το επιλέγουν σε καθημερινή σχεδόν βάση, παρά τις πέτρες και την ζημιά που κάποιοι προσπαθούν να του προκαλέσουν. Μάταια, όμως, το εγχείρημα του Γιάννη Μπουρή και του Αλέξη Κοντογιαννάτου, κυριαρχεί από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης του και έχει πάρει το “πλεονέκτημα” έναντι των ανταγωνιστών του.

Bahar_Sea_Side, κάθε μέρα ανοιχτό, από το πρωί ως το βράδυ
📞 Τηλ: 6940597546
📍 Δεσποτοπούλου 63, 25002 Παραλία Βραχναιίκων

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.