BACK AGAIN!

Πριν από οτιδήποτε άλλο μια παρατήρηση. Άρρωστο πράγμα έχει γίνει η νύχτα στην Ελλάδα, ακόμα κι αν παίζεις γερά και με τσαμπουκά. Έτσι, οι μισές τουλάχιστον ΠΑΕ, από τον παράδεισο στην κόλαση έχουν βρεθεί. Κινδυνεύουν με υποβιβασμό στη Β’ εθνική, και έχουν ξεκάθαρη αγωνιστική συμπεριφορά “απλά η συμμετοχή”. “Απλά η επιβίωση”. Τίποτα παραπάνω.

Ποιος φταίει ; Μόνο αυτοί οι ίδιοι. Γιατί δεν παράγουν, δεν πουλάνε, δεν εξελίχθηκαν. Έχουν συμπροφορά αντιεμπορική. Ανοικτά σε βάρος του προϊόντος που υποτίθεται υπηρετούν. Θέλουν να ξεχωρίσουν, αλλά δεν λένε έβαλαν το χέρι στη τσέπη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πάω στην απέναντι όχθη. Στέκομαι στην περίπτωση του ανανεωμένου Posodonio. Στην εποχή μου. Φέρρης- Ζόζεφιν, την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου, θα δώσουν το πρώτο παιχνίδι τους, για το χειμερινό πρωτάθλημα.

Από όπου και να το δεις, αυτό το έργο δεν είναι ίδιο έργο, όπως σε κάθε άλλη ομάδα. Απεναντίας, μεγάλης ομάδας είναι, κόντρα στο σημερινό κλίμα αβεβαιότητας, που περιβάλλει τα πάντα. Πιο σωστά, ομάδας που έχει μόνο στόχο τον τίτλο είναι, και είναι είναι γνωστές, μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού εκείνες που κάνουν πρωταθλητισμό. 

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.