Με αυτούς …ξυπνάνε !

Κωνσταντίνος Αργυρός- Νατάσα θεοδωρίδου- Πέτρος Ιαωβίδης- Νίκος Οικονομόπουλος

Κωνσταντίνος Αργυρός, Νατάσα Θεοδωρίδου, Πέτρος Ιακωβίδης. “Ολοκαίνουριοι” και οι τρεις και το σημαντικότερο, ότι έχουν “σκαρφαλώσει” στην κορυφή των τάσεων του Youtube. Ενώ το ίδιο ετοιμάζεται να κάνει και ο Νίκος Οικονομόπουλος, με το νέο του τραγούδι, που κυκλοφορεί σε λίγες ώρες, το οποίο θα λέγεται «Σκάσε Ένα Φιλί», και σίγουρα θα γίνει ο ύμνος του καλοκαιριού.

Μια εξέλιξη, καθόλου τυχαία. Συνδέεται σαφώς με το ότι όλοι ανήκουν στο “άρμα” του Κώστα Μπερτάκη. Όπως συμφωνεί το σύμπαν των ειδικών, όχι μονάχα οι σεναριογράφοι και οι μυθολόγοι, αυτός είναι ο κορυφαίος των κορυφαίων της νύχτας, των τελευταίων χρόνων στρατηγός εν ώρα μάχης. Δεν λέω πολλά, λέω όσο γίνεται λιγότερα. Υπαρκτή η έννοια Τακτική Πολέμου από τον Μπερτ, ακόμα και στην εποχή της καραντίνας. Αυτός κάνει τα μαγικά του, απ’ αυτόν ξεσηκώνονται, ξυπνάνε, όπως όλοι αναγνωρίζουν, οι αντίπαλοι του και αρχίζουν και κινούνται.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Επιτέλους! Ίσως “σωθεί” το λαϊκό τραγούδι

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.