Αυτός ο Λου δεν “κόβει” πουθενά! Ενώ τον είχαν για ένα μήνα (το έμαθε από το tsipasblog) μα διαψεύστηκαν πανηγυρικά- Πρωτοχρονιά, τα δικά του Αστέρια, έκαναν το ρεκόρ “1176 καρέκλες και ότι παίρνει το μπαρ” – Και όχι επειδή οι γιορτές τελείωσαν, τον Αντύπα και την Ηλιάδη, δεν τους αποδεσμεύει..Συνεχίζουν μέχρι καθαρά Δευτέρα (και βλέπουμε)

Αντύπας, Λου, Αγγελική Ηλιάδη

Ο Λου είναι Λου. Δεν θα τον πεις Γιώργο, ούτε Βαγγέλη. Ούτε Χρήστο, ούτε και Βασίλη.. Χαμπάρι το έχεις πάρει πλέον. Είναι κάτι άλλο, κάτι το εντελώς άλλο, το διαφορετικό. Ότι βλέπουμε από αυτόν, στο διάστημα των 9 τελευταίων μηνών, που έχει την ταμπέλα του νυχτερινού παράγοντα στην Πάτρα, καθόλου δεν είναι κόπια. Ο κόσμος δεν έχει ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Λες αλήθεια, αποτυπώνεις την πραγματικότητα, δεν θα τον βάλεις στο ίδιο σακί τον Λου. Ο γνήσιος, ο αληθινός μάγκας το παραδέχεται. Διαφορετικά ο Καραγκιόζης δεν πρόκειται ποτέ να ξεφύγει από την κακία του. Στον Αντύπα και την Αγγελική Ηλιάδη, για παράδειγμα, δύο λαοφιλέστατοι τραγουδιστές, έχουν κατακτήσει πρωταθλήματα Αθήνας. Θα μπορούσε να συμβεί αυτό που συμβαίνει το φετινό χειμώνα, όχι μια φορά, για μόνιμα στα Αστέρια; Ποτέ.

Επειδή όμως η Πάτρα είναι Πάτρα. Επειδή η Πάτρα δεν είναι Αθήνα, ούτε Θεσσαλονίκη. Επειδή το αγγούρι είναι αγγούρι κι όχι ντομάτα και πιπεριά. Που σημαίνει ότι αφού έφτασε τόσο μακριά, 3 μήνες πρωταθλητής και όχι μόνο για δύο, τρεις βδομάδες, που έλεγαν αυτοί που θα βολευόντουσαν με τόσο. Και το έμαθε από το Τσίπας Μπλοκ. Οι γιορτές πέρασαν.. και τώρα τι πρέπει να κάνει; Να τους αποδεσμεύσει, δηλαδή, τον Αντύπα και την Ηλίαδη. Αυτός όμως συνεχίζει, τουλάχιστον μέχρι καθαρά Δευτέρα, το deal έγινε, το ανακοίνωσε από το facebook.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Γιατί; Επειδή είναι ο Λου. Επειδή δεν ένας νυχτερινός επιχειρηματίας κλασσικός και κοινότυπος. Τι άλλο παρά απρόβλεπτος και να κάνει τα αδύνατα δυνατά είναι αυτός! Φοβερό, ε; 1176 καρέκλες έβαλαν τα δικά του Αστέρια, την Πρωτοχρονιά, έκανε το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ, και όχι δεν φεύγει διακοπείς, να ξεκουραστεί. Επειδή η “τρέλα” να μείνει στην ιστορία της νυχτερινής Πάτρας, ως ο πιο μεγάλος που πέρασε ποτέ, τον κυνηγάει.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Αντύπας, Λου
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Αγγελική Ηλιάδη
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.