Αυτός διάλεξε -πάλι καλά- άλλα μονοπάτια !

Στο ξεκίνημα κάθε νυχτερινής χρονιάς, υπάρχουν μεγάλα λόγια και μεγαλεπήβολες ανακοινώσεις από τους εμπλεκομένους, από τις ομάδες. Πως υποτίθεται θα βελτιώσουν την κατάσταση, αλλά αυτή γίνεται χειρότερη.

Έχουν μεγάλη πλάκα όλα αυτά, μη κοιτάς που το παίζω σοβαρός. Στην πραγματικότητα, τα βλέπω και γελάω. Σε μια νύχτα που όλα αλλάζουν και όλα παραμένουν ίδια, που είναι δύσκολο να βγάλεις λεφτά, που η έπαρση των πλούσιων τραγουδιστών είναι εξοργιστική. Συμπεριφέρονται σαν μαφιόζοι πολιτικοί. Αλλά η λύση δεν θα δοθεί από τους ολιγάρχες καλλιτέχνες, η λύση θα δοθεί από τους επιχειρηματίες, που πρέπει να επιλέξουν άλλα μονοπάτια.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ναι, να ξεκινήσεις να πλάθεις μια ιστορία, που θα έχεις να κάνεις καλούς χαρακτήρες. Το πρώτο και το βασικό. Που σημαίνει πως δεν σου κάνουν τη ζωή κόλαση. Δεν θα βλαστημάς την ώρα και την στιγμή που πήγες και συνεργάστηκες μαζί τους. Σωστό.

Η περίπτωση του Μιχάλη Λαγουδάκου είναι μια τέτοια περίπτωση. Κα άνοιξε τα χαρτιά του για το Απλά στο Παγκράτι, στα οποία υπάρχει και ο Παντελίδης, ο Κωνσταντίνος.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, γένι και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, γένι, κιθάρα και κείμενο
Μπορεί να είναι doodle κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

Υ.Γ1 : Σε επόμενη ανάρτηση, θα σας πούμε, ο καθένας ποια μέρα θα πάει.

Υ.Γ2 : Ο Λαγουδάκος δεν σταματάει εδώ, προαναγγέλλει περαιτέρω ενίσχυση!

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, γένι και κείμενο







Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.