Αυτοψία στο THEAMA Athens Live Stage

Στις 19 Ιουλίου, μέσα στη ανυπόφορη ζέστη, και νυχτερινό σεισμό προκάλεσε η αποκάλυψη του ΤΣΙΠΑΣ ΜΠΛΟΚ : Η Πάολα, το σύμβολο του λαικού τραγουδιού, στο ολοκαίνουργιο THEAMA Athens Live Stage!

Στις 30 Ιουλίου, με άλλη “βόμβα” επέστρεψε το ΤΣΙΠΑΣ ΜΠΛΟΚ : Καθώς και ο Νίνο, η μεγάλη καψούρα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, πείστηκε για να είναι στο ολοκαίνουργιο THEAMA Athens Live Stage !

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κι ενώ ο νυχτερινός πονοκέφαλος έχει κορυφωθεί, ανυπόφορος έχει γίνει, και οφείλεται στην πολύ σοβαρή και επικίνδυνη αρρώστια της αλαζονείας των τραγουδιστών. 22 Αυγούστου, κι ολοκληρώθηκε το καλλιτεχνικό πάζλ στο THEAMA Athens Live Stage, με τον Χρήστο Μενιδιάτη. Φτιάχνοντας ομάδα για να φτάσει στην κορυφή.

Χθες το Τσίπας Μπλοκ βρέθηκε στην Αθήνα, και δεν έχασε την ευκαιρία. 3 και μισή το μεσημέρι έδειχνε το ρολόι, και με τη βοήθεια του GPS , είχαμε φτάσει στον προορισμό μας. Σίνα 7 στο Μαρούσι. Κάναμε αυτοψία στο THEAMA Athens Live Stage, για πάνω από 2 ώρες, και εντυπωσιαστήκαμε με τα όσα είδαμε. Όλα στην πιο προχωρημένη έκδοση, και τότε κατάλαβα γατί ο Φώτης Ζογλοπίτης – που για όσους ξέρουν, θεωρείται ένα από τα πιο γρήγορα μυαλά στη νύχτα – Επέλεξε να κάνει αυτό το βήμα. Σίγουρα δεν είναι εύκολο, σίγουρα χρειάζεται θάρρος, όμως σίγουρα αξίζει τον κόπο! Θα δικαιωθεί. Θα το δείτε!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.