Δεν είναι με αυτόν τον Βαλεντίνο ο Λάσκος

Όλα ξεκινάνε από την ανάγκη να δείξω. Αυτή είναι η κινητήρια δύναμη στον πλανήτη, η Ανάγκη να δείξω.. Όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα και τρίτα. Τέταρτα και πέμπτα. Πίσω από την Ανάγκη να δείξω. Συνδέεται απόλυτα με αυτόν που τον λένε Βαλεντίνο, που τον λένε άγιο και τον ορίζουν… κατάλληλο των ερωτευμένων. Η γιορτή του οποίου κάθε χρόνο γιορτάζεται στις 14 Φεβρουαρίου, σα σήμερα. Προσφέρεται και ταυτίστηκε με ευχετήριες κάρτες, ανταλλαγή λουλουδιών και κουτάκια με σοκολατάκια. Στο παιχνίδι μπήκαν και τα δωρατζήδικα και τα ανθοπωλεία, κι αυτά τέτοια μέρα κάνουν το μεγαλύτερο τζίρο της χρονιάς.

Όμως κάτι τέτοια, είναι ανίκανα να ταρακουνήσουν, να κινήσουν, να ξεσηκώσουν, το έδαφος κάτω από τα πόδια του Γιάννη Λάσκου. Ο γνωστός επιχειρηματίας, και ένα μυαλό που σκέφτεται, συνεχώς σκέφτεται τα πάντα σκέπτεται. Δεν είναι με την πίεση της Ανάγκης να δείξω. Αυτός είναι ναι, με τις ιδεολογίες, τις θρησκείες και τα οράματα, περί έρωτος. Αλλά οτιδήποτε είναι αγνό και πνευματικό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στην σελίδα του στο facebook, Θα τα βρείτε :

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.