Αυτόν αναζητάει η ΕΛΑΣ ως “εκτελεστή”! “Ξεκαθαρίσματα” Τούρκων στο κέντρο της Αθήνας. Έπεσαν οι σφαίρες σαν το “χαλάζι” στην Πλατεία Βάθης. Βαριά στο νοσοκομείο ο ένας πυροβολημένος στο στομάχι ενώ ο άλλος (που είναι αδερφός του) τραυματίστηκε ελαφρά

Βίντεο από τη στιγμή που ο φερόμενος δράστης της δολοφονικής επίθεσης στην πλατεία Βάθης, αποχωρεί τρέχοντας από το σημείο, βρίσκεται ήδη στα χέρια της ΕΛΑΣ. Το βίντεο έχει καταγράψει το πρόσωπο του δράστη.
Σύμφωνα με πληροφορίες τον άγνωστο άνδρα κουρδικής καταγωγής πυροβόλησαν με 3 σφαίρες στο στομάχι, ενώ στο σημείο βρισκόταν και ο αδερφός του θύματος. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο άτομα να έχουν τραυματιστεί, με τον δεύτερο τραυματία να μεταβαίνει μόνος του σε ιατρείο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν επί της οδού Μάρνης και Αχαρνών στο ύψος της πλατείας Βάθης.
Στο παρακάτω video που εξασφάλισε αποκλειστικά το Κουτί της Πανδώρας, καταγράφεται ο φερόμενος δράστης του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε στη πλατεία Βάθης.

Ο φερόμενος δράστης της διπλής δολοφονικής επίθεσης καταγράφεται από κάμερα κλειστού κυκλώματος να διαφεύγει τρέχοντας από το σημείο.

ΠΗΓΗ

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.