Αυτή την νύχτα θέλουμε

Λυμπέρης Γκουγκούσης & Γιώργος Γιγουρτάκης

Βεβαίως και για μεγάλο θρίαμβο στο Club Vogue Athens, που άνοιξε χθες τον κύκλο του και είμαι σίγουρος πως θα φτάσει μέχρι το τέλος. Υπάρχουν αρκετοί που θα πρέπει να νιώθουν δικαιωμένοι. Ένας απ’αυτούς είναι σίγουρα ο Λυμπέρης Γκουγκούσης, ο γιος του Θανάση Γκουγκούση. Και είδε τους αγαπημένους του φίλους και φίλες, ήταν όλοι εκεί. Τώρα ναι, δεν θα λείπει ούτε μια μέρα από το σπίτι του, που μόνο απλό σπίτι δεν είναι, παλάτι έγινε.

Μιλήσαμε για αγαπημένους φίλους, μιλάμε για τον Γιώργο Γιγουρτάκη. Ούτε που του πέρασε από το μυαλό, πως επιχειρηματικά ανήκει σε άλλο νυχτερινό στρατόπεδο και μάλιστα γειτονικό. Δίδαξε την νοοτροπία την σωστή, που λέει : “Το ότι στις δουλειές δεν είμαστε μαζί, αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να είμαστε φίλοι”….!!!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μιλάει το story του.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, φωτισμός, πλήθος και κείμενο που λέει "gigou88 41 λεπ. ΚΑΛΗΑΡΧΗ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ liberisgougousis . រសេរ"
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.