Αυτή είναι εικόνα ! Μπράβο, αυτό γουστάρουμε να βλέπουμε!

Πέτρος Ιακωβίδης, Θοδωρής Φέρρης, Γιώργος Μαζωνάκης,

Εννοείται πως το μάθατε. Ο Μαζωνάκης ξεκίνησε να παίζει τη μπάλα του στο ΦΑΝΤΑΣΙΑ και έχει τις συμμαχικές δυνάμεις της Λένας Ζευγαρά.

Χθες ήταν η δεύτερη Πέμπτη και ποιος τον επισκέφθηκε ; Ο εορτάζων, της σπάνιας συνύπαρξης λογικής και ταλέντου, Πέτρος Ιακωβίδης. Και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός. Στον ίδιο όμιλο ανήκουν. Στον όμιλο Μπερτάκη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Την έκπληξη και τα επιφωνήματα τα είδαμε αλλού. Στην επίσκεψη ποιου άλλου; Του Φέρρη. Του Φέρρη, που τις μεγάλες στιγμές που ζει, δεν τις είχε ονειρευτεί. Μαζί τον Βαρδάλο και τον Μούτσο τον είδαμε. Μιλάμε για την ομάδα του Ποσειδωνίου. Μιλάμε πως θέλω να βλέπω μόνο τέτοια.

Να το ξεκαθαρίσουμε για μια φορά ακόμα. Το ΤΣΙΠΑΣ ΜΠΛΟΚ γουστάρει το καλό κλίμα του ενός λαού με τον άλλον, κι ας μην ενωθούν ποτέ. Γιατί δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα. Ποιος είναι ο αντίπαλος της νύχτας; Η διχόνοια και ο διχασμός. Μαζί με την οικονομική κρίση και την έπαρση των αστέρων της πίστας, έχουν φέρει τα πράγματα εδώ που τα έχουν φέρει (η παρατήρηση είναι γενική)

Κάποια στιγμή θα αποφασίσω να γράψω βιβλίο, θα μιλήσω με ονόματα και διευθύνσεις, και κάποιοι θα κρυφθούν.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.