Αυτά που κάνουν Φιντιρικος- Ασημομύτης είναι το σωστό, το δίκαιο

Φλώριος Ασημομύτης - Δημήτρης Φιντιρίκος

Ο άλλος, λέει, πιο πολύ στον κόσμο, γουστάρω τα λεφτά. Τι θα πει γουστάρω τα λεφτά ; Τι εννοεί συγκεκριμένα; Όταν λες γουστάρω τα λεφτά, μιλάς αφηρημένα. Γουστάρω τα λεφτά; Για να πάρεις καλύτερο αυτοκίνητο, σπίτι, καινούργια ρούχα, να κάνεις ταξίδια, να ρίξεις γκόμενες, να βάλεις μαλλιά, να κάνεις ζημιές στα μπουζούκια; Να βοηθήσεις τον ταλαίπωρο κοσμάκη και τα βιβλία του μέλλοντος να σε καταγράψουν ως ευεργέτη ; Τι ακριβώς;

Τα πολλά λεφτά, σε σκέψη μου επόμενη, μπορεί να σου δώσουν όλα αυτά, αλλά να μην είναι καθόλου θεμιτός ο τρόπος, η συνταγή, του πως τα βγάζεις. Όπως ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, να το κερδίσεις με κάλπικο πέναλτι. Και θα ρωτήσω.. Τα λεφτά, τα πολλά εκατομμύρια, είναι δυνατόν να γίνουν σωστά και δίκαια; Γίνονται και παραγίνονται.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για δώσε το καλό παράδειγμα. Φλώριος Ασημομύτης, δηλαδή στη Μύκονο, πρώτου μεγέθους επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος, συμπαίκτης του Δημήτρη Φιντιρίκου. Αυτό είναι το βέβαιο. Και το συγκεκριμένο. Αυτοί οι δύο, έχουν δημιουργήσει την FLF Group, η οποία έχει αναλάβει πολλά πρότζεκτ, με βασικό χαρακτηριστικό το προχωρημένο και το ιδιαίτερο. Ένα από τα πολλά, είναι το Green Luxury Villas στη Μύκονο, που στα 100% Hotel Design Awards 2021,πήρε το χρυσό μετάλλιο, στην κατηγορία “Το Καλύτερο Μη Υλοποιημένο Έργο”. Βραβεύτηκε από τα σχέδια κιόλας, βέβαια.

Μπορεί να είναι εικόνα λυκόφως, βουνό και ουρανός

Με αφορμή την πάνω είδηση, για να πάρεις χαμπάρι, ψάχνω να βρω τον σωστό επίλογο. Και τον βρήκα. Όταν οι άλλοι προσπαθούν να κάνουν ζαβολιές, για να κερδίσουν, οι συγκεκριμένοι δύο, παίρνουν βραβεία. Πέραν, όμως, αυτού, διδάσκουν, μας μαθαίνουν και κάποια άλλα πράγματα, μικρά μυστικά και παραλειπόμενα, που έχουν όλη την ουσία της ζωής. Ότι είναι λογικό να θέλετε να αποκαταστάθηκε επαγγελματικά, να γίνετε κολοσσοί, αρκεί να σεβαστείτε τους βασικούς κανόνες, που έχουν να κάνουν με το περιβάλλον, τους συνάνθρωπους, τον ανταγωνισμό, τους πάντα όλους.

Μπορεί να είναι εικόνα λυκόφως, βουνό και ουρανός
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και εξωτερικοί χώροι
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.