Και αυτά, κι εκείνα απόψε στο Yayaz

Και εγώ, θα είμαι απόψε στο Yayaz (Ηρ. Πολυτεχνείου 58, Πάτρα) στην live εμφάνιση του Χρήστου Σαντικάι. Και δεν το λέω επειδή ο τραγουδιστής είναι φίλος μου, οι γνωστοί μας είναι πολλοί, απίστευτα πολλοί, παλαιότερα είχε βγει στο Tsipas Radio.

Και εγώ, θα είμαι απόψε στο Yayaz, στην live εμφάνιση του Χρήστου Σαντικάι, διότι σύμφωνα με τα νυχτερινά ρεπορτάζ, κάνει πρόγραμμα απίστευτο, και αυτά, τα σημερινά, τα αναμενόμενα, θα ακούσεις. Αλλά και εκείνα, που δεν περιμένεις, θα ακούσεις. Θα περάσεις τέλεια, καλλιτεχνάρα ο Χρηστάρας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο οποίος από σερβιτόρος στα νυχτερινά κέντρα του Θανάση Παπαγεωργίου, βλέπετε που έχει φτάσει σήμερα. Και όλοι οι διάσημοι τραγουδιστές, παίρνουν τραγούδια από αυτόν. Και πανέξυπνα, ο όμιλος Μομέντουμ, τον έχει από πολύ κοντά. Και έχει μάνατζερ τον Αντρέα Τσαμπούκο. Και φροντίζει τους γονείς του. Και έγινε και πατέρας, μητέρα του παιδιού του, η Λάουρα Νάργκες. Όλα μόνος τα κατάφερε. Είναι άξιος συγχαρητήριων.

Τι λέγαμε; Έχει μάτι ο Γιάννης Πετρόπουλος (εκ του yayaz τα αφεντικά, αλλά αυτός η ψυχή του σίγουρα). Αυτό που πέφτει σε έναν τραγουδιστή, και όχι απαραίτητα στον τέρμα γνωστό, και μετά από λίγο, πέφτει και όλων των άλλων το μάτι. Το ξέρεις. Το έχεις ζήσει. Μόνο την Ζευγαρά να θυμηθείς.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.