Αυτά τα καραγκιοζιλίκια, μόνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Η Καβάλα κατεβαίνει με μπασκετμπολίστες και αθλητές του kick boxing!

Απίθανα πράγματα στην ΠΑΕ Καβάλα που έχει μόλις τρεις κανονικούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της.

Κωμικοτραγικές κατάστασεις στην ιστορική Καβάλα. Ο ΑΟΚ ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στην Super League 2, στην οποία απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής μετά κόπων και βασάνων, έχοντας στο ρόστερ μόλις τρεις κανονικούς ποδοσφαιριστές!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σύμφωνα με όσα είπε ο γενικός αρχηγός της Καβάλας, Γιώργος Μανάφης η ομάδα θα κατέβει την Κυριακή κόντρα στον Πιερικό για την 3η αγωνιστική, με μπασκετμπολίστες και αθλητές του kick boxing!

«Αυτό που ζούμε είναι Γολγοθάς. Εδώ και τρεις τέσσερις μήνες αυτό που συμβαίνει είναι πρωτόγνωρο. Είναι ένα διάστημα που η ομάδα ταλαιπωρείται από επιτροπές χωρίς να έχουν βγει οι σωστές αποφάσεις. Τελικά την Κυριακή μπαίνει στους αγωνιστικούς χώρους» είπε στο Metropolis 95.5

Και πρόσθεσε: «Στο παιχνίδι με την Καλαμαριά δεν κατεβήκαμε γιατί δεν είχαμε ούτε ένα επαγγελματικό δελτίο. Και αυτό και το παιχνίδι με την Καρδίτσα θα πάρουν την δικαστική οδό. Στο δεύτερο ματς, με την Καρδίτσα, τα δελτία είχαν έρθει, αλλά τα παιδιά είχαν κάνει πρώτη εγγραφή. Δηλαδή, δεν είχαν ποτέ πριν ποδοσφαιρικό δελτίο σε ερασιτεχνικό σωματείο. Είχαμε δηλώσει παιδιά από τον χώρο του μπάσκετ και του kick boxing.

Από τους 16 αθλητές οι τρεις είναι ποδοσφαιριστές. Είναι απλά Καβαλιώτες και θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα. Θα πάμε έτσι μέχρι τέλη Δεκεμβρίου για να μην τρώμε μείον βαθμούς, όταν και θα μπορούμε να κάνουμε ξανά μεταγραφές. Είχαμε στείλει τον φάκελο μέσα Αυγούστου και τέλη του μήνα περιμέναμε την απόφαση. Η προετοιμασία έγινε κανονικά και κάναμε μεταγραφές για Super League 2. Η απόφαση που βγήκε έλεγε ότι η Καβάλα δεν παίρνει αδειοδότηση. Μετά τις 17, όταν και τελείωσε η μεταγραφική περίοδος, η ομάδα δικαιώθηκε στο διαιτητικό δικαστήριο, αλλά ήταν αργά… Επειδή η ομάδα μας ήταν επαγγελματική δεν μπορούσαμε να βάλουμε ερασιτέχνες.»

-onsports.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.