Ατόπημα Λιβάνη αν ισχύει

Γράφω για την ισορροπία. Αυτή η πολύ λεπτή γραμμή. Λεπτή σαν τρίχα, σαν βελόνα ραψίματος. Για τον καθένα σημαίνει κάτι διαφορετικό. Διαφορετικά κομμάτια. Η οποία δεν πρέπει να κυριαρχεί στην άγρια ζούγκλα μόνο. Πρέπει να υπάρχει και στα θεσμό καλλιτεχνικά δρώμενα. Αντιλαμβάνεσαι γιατί; Η διαταραχή της, άνετα, πολύ εύκολα μπορεί να οδηγήσει σε φουρτούνες και αναταραχές. Ακόμη και να βγουν τα εξάσφαιρα.

Ως μη τήρηση των ισορροπιών, άρα ατόπημα, θεωρήθηκε στα μάτια του tsipasblog.gr, η φημολογούμενη σχέση του τραγουδιστή Γιώργου Λιβάνη. Ποια είναι, δηλαδή; Η δημοσιογράφος Κορύνα Μανταγάρη, στην εφημερίδα Real Life το γράφει. Πως είναι ζευγάρι με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το GNTM. Αυτή είναι η πρώην του μετρ του Αργυρού, Κωνσταντίνο Κυριάκου. Καλό παιδί και σεβαστικό, η νύχτα τον έχει στην καρδιά της.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Λέει κι άλλα το ίδιο ρεπορτάζ. Πως όλα φαίνεται να ξεκίνησαν λίγο πριν το νέο έτος, όταν ο Γιώργος Λιβάνης και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη βρέθηκαν μαζί για τις ανάγκες του νέου video clip του τραγουδιστή. Η πρώην παίκτρια του GNTM πρωταγωνίστησε στην οπτικοποίηση του νέου του τραγουδιού, «Όσα έχω ζήσει».

Βέβαια, παίζει να είναι και η χειρότερή ράδιο αρβύλα. Μακάρι να είναι έτσι.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.