Αθηναϊκή Ριβιέρα: Επενδυτική έκρηξη από τον Πειραιά έως το Σούνιο (pics)

Με το σημείο εκκίνησης της Αθηναϊκής Ριβιέρας, τον Πύργο του Πειραιά (Piraeus Tower) να είναι πλέον σε πλήρη λειτουργία μετά την ολοκλήρωση της ανακατασκευής του, έργα εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ είναι σε εξέλιξη κατά μήκος όλης της ακτογραμμής των 70 χιλιομέτρων μέχρι το ακρωτήριο του Σουνίου, αναβαθμίζοντας την περιοχή και προσελκύοντας το ενδιαφέρον εγχώριων και διεθνών επενδυτών.

Εκτός από την μεγαλύτερη αστική ανάπλαση στο Ελληνικό από την LAMDA Development, που είναι σε πλήρη εξέλιξη, σχεδιάζονται, υλοποιούνται και παραδίδονται σειρά επιμέρους μεγάλων οικιστικών και τουριστικών αναπλάσεων σε όλο το μήκος της ακτογραμμής. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τις κοινοπραξίες και τους κατασκευαστές των έργων δημιουργούνται πολλές νέες θέσεις εργασίας τόσο κατά τη διάρκεια των έργων όσο και σε μόνιμη βάση, ενισχύοντας τις τοπικές κοινωνίες και το επιχειρείν γενικότερα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η συνέχεια ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.