Αθηνά Πολίτη στα καλύτερα της

Αθηνά Πολίτη. Τραγουδιστική περσόνα, της κατηγορίας εκείνης με τρόπο σοβαρό και να εξελίσσεται συνεχώς, κάνει την δουλειά της. Ειδικά φέτος, οι μετοχές της θα πιάσουν ταβάνι. Θυμηθείτε τα λόγια μας. Ε, ναι γυναίκα του επιχειρηματία Αλέξανδρου Παπανικολάου είναι, τι άλλο θα μπορούσε να είναι. Όπως η μία ή και η άλλη. Που δεν ευθυγραμμίζονται με την πραγματικότητα.

Για το ποιες είναι οι αξίες που πρέπει να έχει ένας καλλιτέχνης -πέρα από το ταλέντο – για να προχωρήσει. Πιστεύει. Οι αξίες ενός καλλιτέχνη δεν πρέπει να διαφέρουν από των άλλων ανθρώπων που θέλουν να πορευτούν σωστά στη ζωή τους. Η μεγαλύτερη αξία θεωρώ πως είναι ο σεβασμός τόσο ως προς τους συναδέλφους όσο και ως προς τον κόσμο που σε ακολουθεί και ακούει τα τραγούδια σου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όλα αυτά και άλλα πολλά, ενδιαφέροντα όλα, θα τα διαβάστε στην συνέντευξη, την τελευταία, που παραχώρησε στο πολύ δυνατό μουσικό site Tralala.gr.

Εδώ ολόκληρη

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.