Αστέρια Live Πάτρας : Επίσημη η «βόμβα» με την Αγγελική Ηλιάδη! Για όλο τον χειμώνα- Έρχεται και η δεύτερη, με άνδρα, που θα σας κοκκαλώσει ολόκληρους – Θα είναι η μεγαλύτερη «βόμβα» στην νυχτερινή ιστορία της Πάτρας

Τώρα σοβαρά ; Στην χειρότερη φάση της οικονομίας, παγκόσμιας, ελληνικής, όλης της οικονομίας. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι και ξέρεις ότι είναι λίγοι τέτοιοι σήμερα, που είναι λογοτιμήτες. Κάτι να πουν, κάτι να υποσχεθούν, δεν θα μείνουν στα λόγια, θα περάσουν στη πράξη, κι ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα.

Αυτό το χειμώνα, αυτό που θα γίνει στα Αστέρια Live, που ανήκει στο πρωτάθλημα Νύχτα στην Πάτρα, το θέμα που θα μας παρουσιάσει, δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Από αυτό το αποκλειστικό του Tsipas Blog, λίγες είναι οι ώρες που πέρασαν, και το όνομα του μαγαζιού αυτού, ακούγεται σε ολόκληρο τον πλανήτη νύχτα, μετά τη συμφωνία για όλο τον χειμώνα, με την Αγγελική Ηλιάδη. Μιας τραγουδίστριας, που έχει καταφέρει τα πάντα, και ένα απίστευτο βιογραφικό, επιλέγει να συνεχίσει στην Πάτρα, ενώ είχε σχεδόν συμφωνήσει με μεγάλο νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα. Χρειάζεται δικτύωση, σωστές επαφές και το κατάλληλο όνομα για να πετύχεις κάτι τέτοιο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτή είναι η πρώτη βόμβα. Την Παρασκευή λογικά, θα περάσουμε και στην δεύτερη, στην ακόμη μεγαλύτερη. Στον πρώτο άντρα, που θα διαβάσετε το όνομα και θα σας μαρμαρώσει. Θα σας ακινητοποιήσει όρθιους. Θα σας καθηλώσει, θα σας κοκκαλώσει ολόκληρους. Θα είναι η μεγαλύτερη βόμβα στην νυχτερινή ιστορία της Πάτρας, που θα έχετε ακούσει μέχρι σήμερα.

Και κάπου θυμήθηκα τι μου είπε ένας πολύ μεγάλος επιχειρηματίας της αθηναίικής νύχτας, όταν για πρώτη φορά τον συνάντησα, όταν η κουβέντα πήγε σε αυτόν τον τραγουδιστή. Τον άκουσα να λέει :

«Το μεγάλο, το πιο μεγάλο σχολείο! Όποιος τραγουδιστής θέλει να γίνει πρώτος, αυτός πρέπει να μελετήσει, που κινείται με μεγαλοπρέπεια και απλότητα συνάμα».

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.