Άσπρη μέρα, η Γ’ Εθνική

Μας κάνουν πλάκα από την εξέδρα. Αυτό σκέπτεται ο λογικός, ο ”ορθά” σκεπτόμενος περί τα ποδοσφαιρικά. Είναι δυνατόν η σημερινή ημέρα να χαρακτηρίζεται “μαύρη” για την Παναχαϊκή, που υποβιβάζεται στη Γ’ Εθνική ; Καθώς αρνητική ήταν η απάντηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, στο αίτημα της, που είχε υποβάλει μέσω του νομικού Χάρη Γρηγορίου, για παράταση της προθεσμίας κατάθεσης της εγγυητικής ; Δηλαδή αν είχε γίνει δεκτή, είχαν βρεθεί και τα χρήματα (150.000), με τον α η τον β τρόπο, από απάτη ή νόμιμη διαδικασία, και έτσι εξασφαλιζόταν το εισιτήριο παραμονής στην Β’ Εθνική. Θα ήταν δυνατόν να υπολογιστεί, να αξιολογηθεί η μέρα άσπρη, και πολύ άσπρη, με όλα αυτά που είχαν προηγηθεί ; Ήρεμα ρωτάω.

Επίδειξη ποδοσφαιρικής αφέλειας θα είναι από πλευράς Παναχαϊκής εξέδρας, αν το θαύμα είχε γίνει και αμέσως όλοι ξέσπαγαν σε χειροκροτήματα και πανηγυρισμούς. Επειδή είναι στάνταρ πολύ, το ίδιο κόνσεπτ ταινία να συνεχιζόταν, αλλά με άλλους πρωταγωνιστές. Οι οποίοι, στην συνέντευξη τύπου – παρουσίασης των προτάσεων τους, θα μίλαγαν με μεταχειρισμένα λόγια. “Είναι ιστορικός σύλλογος και με βαριά φανέλα. Στόχος μόνο τα μεγαλεία”. Και αργά ή γρήγορα, κάποια στιγμή, που δεν θα τους έβγαινε η δουλειά, θα ξεκίναγαν τα ζόρια, το τέντωμα, και θα υποχρεωνόντουσαν να δώσουν τις εξηγήσεις. Την δική τους ευθύνη, κλασσικά, θα την “μεταβίβαζαν” στον προηγούμενο, στους προηγούμενους, για την καμένη γη, που τους άφησαν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Άρα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να λες πως είναι πισωγύρισμα, είναι η τρανταχτή απόδειξη πως δεν προχωρούν, δεν εξελίσσονται στην Παναχαϊκή τα πράγματα…. η πτώση στην μικρότερη κατηγορία, με το ερασιτεχνικό στυλ και στήσιμο. Είναι μια ημέρα εκκαθάρισης, τελικού ξεκαθαρίσματος στο σύμπαν μετοχολόγιο. Δηλαδή με ποιόν θα πρέπει να μιλήσει από εδώ και πέρα ο ενδιαφερόμενος αγοραστής, αν και όταν εμφανιστεί, που πλέον θα είναι η Ερασιτεχνική. Μόνο αυτή! Ένώ μέχρι και σήμερα το μεσημέρι, πριν να ανακοινωθεί και επίσημα το μαντάτο, ήταν το απόλυτο μπέρδεμα.

Διαβάστε επίσης : Γ’ εθνική και πάλι Γ’ εθνική

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.