Αρση μέτρων: Ανοίγουν νωρίτερα τα mall – Η νέα ημερομηνία για τα εστιατόρια

Αρση μέτρων: Ανοίγουν νωρίτερα τα mall - Η νέα ημερομηνία για τα εστιατόρια

Νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό για την άρση των μέτρων αναμένεται να ανοίξουν τα mall, ενώ ακόμη «ανοιχτή» είναι η ημερομηνία για τα εστιατόρια.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6», ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο τα mall να ανοίξουν από τις 25 Μαΐου. Όπως ανέφερε παρόλο που είναι «προγραμματισμένα να ανοίξουν την 1η Ιουνίου, γίνεται όμως συζήτηση, για να ανοίξουν στις 25 του μηνός».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σχετικά με την εστίαση, ο κ. Παπαθανάσης περιέγραψε ότι η εστίαση θα εκκινήσει, καθώς δεν χρειάζεται κλιματισμό. Επιπλέον, έκανε ειδική αναφορά στους ημιυπαίθριους χώρους, καθώς αυτοί θα διαθέτουν απαραίτητα φυσικό φωτισμό και αερισμό. «Θα δώσουμε ένα πολλαπλάσιο του πλάτους του ανοίγματος σε βάθος». Για τα καταστήματα που χαρακτηρίζονται ως τελείως «κλειστά», αυτά θα λειτουργήσουν με συγκεκριμένους κανόνες εντός του Ιουνίου.

-dikaiologitika.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.