Άρπαξε την ευκαιρία του Μπερτάκη ο Ιακωβίδης και καθιερώνεται ως ηγέτης – Οι sold εμφανίσεις στο Fantasia και η συνέχεια στη Θεσσαλονίκη

Από που ξεκίνησε, κυριολεκτικά από το μηδέν. Πότε ξεκίνησε, πάνω στην κρίση. Τα απίστευτα στιγμιότυπα στον δρόμο του, θάνατος Παντελίδης. Και που είναι σήμερα, όλοι ξέρετε που είναι σήμερα, ο γνωστός επιχειρηματίας των νυχτερινών κέντρων και των τραγουδιστών, Κώστας Μπερτάκης.

Σκέπτομαι, λογικό, πολύ λογικό, το ζόρι που τραβάνε κάποιοι, ονόματα δεν λέμε, που μας τα ζαλίζουν, κάθε φορά που ο συγκεκριμένος, ξεκινάει στα μαγαζιά του (Teatro-Fantasia-Vogue) κάποιο σχήμα. Τι συμβαίνει σε αυτό τώρα του Fantasia, με leader τον Πέτρο Ιακωβίδη; Ο οποίος έχει την συγκυβέρνησή της όντως φοβερής Josephine. Μαζί τους και ο τράπερ FY.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έκαναν ευχές και μάγια, σε όλες τις καταχθόνιες δυνάμεις κατέφυγαν, για να μην πάνε καλά. Να τους λυπάσαι. Αλλά μάταια. Δεν βρίσκουν άκρη! Ούτε και πρόκειται. Μη λέμε πολλά. Στο Fantastia, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο σοβαρός καλλιτέχνης Πέτρος Ιακωβίδης, κάνει εμφανίσεις, που είναι sold out.

Το σωστό είναι μην τυχόν και το αλλάξεις, όταν καταφέρεις να βρεις ομάδα που σκίζει, πράγμα πανδύσκολο, στη σημερινή περίεργη εποχή. Αυτό το ξέρει ο Μπερτάκης, αυτό θα κάνει. Τον Νοέμβριο, θα ανεβάσει στην Θεσσαλονίκη (Vogue) τον Ιακωβίδη, πάλι ως leader.

πηγή φώτο : newspistol.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.