Πιθανόν “άρωμα Ζακύνθου”, σύμφωνα με το copy paste

Το θέμα είναι λεπτό, πολύ λεπτό. Σαν την βελόνα, σαν το κεντρί ενός κουνουπιού. Υπάρχει ένας νεκρός, αφού έφαγε 14 σφαίρες -με λιγότερες δεν θα έπεφτε- από πολεμικό τουφέκι, πιθανόν καλάζνικοφ, μια μάνα και 3 αδέρφια να κλαίνε, να οδύρονται και να αναζητούν τις απαντήσεις. Ολόκληρή την ελληνική αστυνομία ανάστατη και στο πόδι. Να πρέπει, οπωσδήποτε, να βρει ένα κομμάτι, ένα στοιχείο, με στόχο να ξεκινήσει να ξετυλίγει το κουβάρι της σκοτεινής υπόθεσης. Οπότε, όλοι στην δημοσιογραφική πιάτσα, πρέπει να πάρουμε στα σοβαρά τα μέτρα μας.

Αυτό κάνει το tsipasblog.gr. Διαβάζουμε τα πάντα στο τι αναμεταδίδεται απ έξω, κάνουμε το ξεκαθάρισμα, κρατάμε στα χέρια μας, αυτά που μόνο έχουν κάτι να πουν. Και τα σερβίρουμε, έτσι ακριβώς όπως το είδαμε. Με το νι και με το σίγμα. Σα να μεταφέρουμε ραβασάκι. Τίποτα δεν αλλάζουμε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μιλάμε για την άγρια δολοφονία προχθές στη Βάρη, της εγχώριας φίρμας στο μποξ, Πατρινός ήταν ο μακαρίτης, με το όνομα Τάσος Μπερδέσης. Για την κλοπή των ονείρων του..

Σύμφωνα με την πρακτική του copy paste (αντιγραφή- επικόλληση), σε ρεπορτάζ συγκεκριμένο του Zougla.gr, υπάρχει ο ισχυρισμός ότι πιθανότατα από πίσω να βρίσκεται το άρωμα της Ζακύνθου.

Διαβάζω :

“Η εκτέλεση του πυγμάχου Τάσου Μπερδέση στη Βάρη ξύπνησε τα φαντάσματα από μία άλλη δολοφονία που έγινε περίπου πριν από έναν μήνα στη Ζάκυνθο. Στις 7 Μαΐου ο επιχειρηματίας Ντίμης Κορφιάτης έπεσε νεκρός μπροστά από το Γραφείο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στην πρωτεύουσα της Ζακύνθου.

Ένας εκτελεστής από τους δύο που είχαν στήσει ενέδρα στον επιχειρηματία άδειασε το καλάσνικοφ πάνω στο κορμί του θύματος. Πριν περίπου έναν χρόνο, σε μία άλλη περιοχή του νησιού, δύο εκτελεστές επίσης είχαν στήσει ενέδρα στον Ντίμη Κορφιάτη. Τότε εκείνος την είχε γλιτώσει αλλά δίπλα του είχε πέσει νεκρή από τις σφαίρες η σύζυγός του. Όμως τι σχέση μπορεί να έχουν η περσινή απόπειρα δολοφονίας του Ζακυνθινού επιχειρηματία και τελικά η δολοφονία του με την άγρια εκτέλεση του πυγμάχου Τάσου Μπερδέση στη Βάρη το πρωί της Δευτέρας 31 Μαΐου;

Να πούμε κι άλλα, εντός copy paste; Πριν από χρόνια, όταν ο Τάσος Μπερδέσης φαίνεται να διατηρούσε φιλίες και επαφές με τη νύχτα της Πάτρας, είχε γνωριστεί με έναν μπράβο της Αχαΐας, ο οποίος για κάποιον λόγο φαίνεται να ήξερε πρόσωπα και πράγματα για τον Ντίμη Κορφιάτη. Τότε ο Μπερδέσης είχε αθωωθεί από όλες τις κατηγορίες που τον βάραιναν. Όμως ο φίλος του και μπράβος της νύχτας μπήκε στη φυλακή και εκεί φαίνεται πως ανέπτυξε ιδιαίτερες γνωριμίες με κάποια κυκλώματα. Αυτή την άκρη του νήματος φέρεται να ιχνηλατεί η ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να βρει μια άκρη που θα της επιτρέψει να διαλευκάνει κάποιες πτυχές ή να ανακαλύψει ένα σημαντικό ίχνος το οποίο θα την οδηγήσει στους δολοφόνους του πυγμάχου Τάσου Μπερδέση.

Και αυτό γιατί ο επιχειρηματίας Ντ. Κορφιάτης φέρεται σε προγενέστερη κατάθεσή του να είχε κατονομάσει τον μπράβο που είχε αναπτύξει σχέσεις με τον Μπερδέση.

Ειδικότερα, ο Κορφιάτης είχε ισχυριστεί πως ο πρώην συγκατηγορούμενος του Μπερδέση «γνώριζε» για την ενέδρα θανάτου που είχε στηθεί πέρυσι τον Ιούνιο στη Ζάκυνθο και η οποία είχε ως αποτέλεσμα να δολοφονηθεί η γυναίκα του.

Διαβάστε επίσης : Φύλλο και φτερό την άγρια εκτέλεση Μπερδέση

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.