Αρωγός στην νέα προσπάθεια του Αστέρα Λεοντίου ο Ηλίας Τσίπας

Ο Ηλίας Τσίπας, μέσω του Tsipas Radio, αποτέλεσε κομμάτι της νέας σημαντικότατης προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο από τον Αστέρα Λεοντίου.

Το ερασιτεχνικό ποδοσφαιρικό σωματείο του πολύ όμορφου και γραφικού χωριού αυτού, που είναι ένα από τα πιο ιστορικά χωριά της Αχαΐας, μοίρασε αθλητικό σετ της ομάδας στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Λεοντίου και η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Αστέρας Λεοντίου δίπλα στους μικρούς μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Λεοντίου!

Μία ακόμα σημαντική στιγμή στην ιστορία του Αστέρα μας. Με πρωτοβουλία της διοίκησης του σωματείου μας, ο Αποστόλης Νικολόπουλος και ο Γιώργος Σωτηρόπουλος (διοίκηση-παίκτες) συνοδευόμενοι από την Ηλία Τσίπα που συμμετέχει ως χορηγός στη δράση, μοίρασαν σε όλα τα παιδιά πλήρες αθλητικό σετ του Αστέρα!

Στο πλευρό μας ήταν και η κ. Γεωργία Φραντζή ως πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

Οι νεαροί μαθητές υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα τους εκπροσώπους της ομάδας μας κάτι που ήταν ιδιαίτερα τιμητικό και μας έκανε υπερήφανους.

Ο Αστέρας δημιουργήθηκε για να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο και μετά για να κάνει αθλητισμό. Τα χαρούμενα πρόσωπα και τα χειροκροτήματα των μικρών ήταν για εμάς η επιβράβευση των προσπαθειών μας.

Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο την κοινωνική μας προσφορά.

Εκτός από τον Ηλία Τσίπα που στήριξε μέσω του Tsipas Radio την προσπάθεια, ευχαριστούμε θερμά την ταβέρνα Λίθος που εδρεύει στο Λεόντιο και την κορυφαία εταιρεία καυσίμων Westenergy που στέκεται πάντα στο πλευρό μας.

Μπορεί να είναι εικόνα 12 άτομα και άτομα που στέκονται
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "WESTENERGY"
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα παιδί, στέκεται και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα στέκεται και εσωτερικός χώρος

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.