Αρκεί να τον δείτε στα μάτια

Αν οι έλληνες πολιτικοί, γνωστοί και περισσότερο γνωστοί, οι πρωταθλητες και οι ουραγοί, σας κοιτάνε μέσα στα μάτια, κάθε φορά που ζητάνε την προσοχή σας, τότε όλα θα είναι πιο εύκολα. Θα είστε σε θέση να τους καταλέβετε, πότε υπηρετούν το ψέμα και πότε την αλήθεια. Αυτά είναι η λύση, μην ψάχνετε να βρειτε κάποιο άλλο. Έτσι για να ξέρουμε τα βασικά.

Ποιο είναι το άξιο παράδειγμα να αναφερθεί, το σχετικό με την κουβέντα ; Δημήτρης Μεσούλας (φώτο). Σήμερα υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Πειραιά, με την ομάδα του Γιάννη Μώραλη. Μεθαύριο θα παίξει το πρώτο ρόλο στην Ιστορία της εστίασης και της νυχτερινής διασκέδασης. Το παιχνίδι που είναι γνώστης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σας κοιτάει στα μάτια και σας καλεί να τον εμπιστευτείτε, έχει μεγάλα όνειρα και τεράστια θέληση για να κάνει πράγματα για την πόλη που μεγάλωσα και ζει.

Ξέρετε πως κρατάει το λόγο του!
Όπως λέει στη φωτογραφία είναι ένας από εμάς!
Ζητάει έναν από τους τέσσερις σταυρούς, την προτίμηση σας.

Μπορεί να είναι γραφικό 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ Γιάννης Μώραλης ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΕΤΡΟΥ (υποψήφιος Δήμαρχος) (Μέχρι τέσσερις (4) σταυρούς) ΜΕΣΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΛΕΩΝΙΔΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΣΟΥΛΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ � ΤΗ.: 2112163744 6985851 479 f ΔΗΜΗΤΡΗΣΛΕΩΝ ΛΕΩΝ.ΜΕΣ ΜΕΣΟΥΛΑΣ dmesoulas@yahoo.gr ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ"

Διαβαστε ακομα: Έσκισε η Συναυλία Αγάπης, “βάρυνε” η ταμπέλα του Μεσούλα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.