Δεν είναι αργά να ακολουθήσουν και οι άλλοι, την συνταγή του Loca

Εξαιρείς την Σάσα Μπάστα, που είναι μόνο τις Κυριακές, που κάνει χαμό, που είναι προσωπική φίλη του επιχειρηματία αυτού του νυχτερινού μαγαζιού, Μιχάλη Λαγουδάκου.

Από κει και πέρα, το Loca stage στο Πειραιά, κερδίζει και φέτος. Όπως και αυτό το τριήμερο, που μόλις μας αποχαιρέτησε. Και κερδίζει χωρίς να έχει στο ρόστερ του, τα μεγάλα τραγουδιστικά ονόματα. Καμία σχέση με τις άλλες ξένες ομάδες, που χωρίς την ταμπέλα, δεν έχουν καμία τύχη. Χαμένοι είναι από χέρι, από τα αποδυτήρια. Δεν κατεβαίνουν καν στον αγωνιστικό χώρο. Και δεν μας κάνει καμία εντύπωση…

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πως, αλήθεια το Loca το κάνει αυτό; Γιατί επένδυσε στην συνταγή, και δεν είναι αργά να ακολουθήσουν και οι άλλοι : Oμάδα με νέους, ταλαντούχους και αξιοπρεπείς καλλιτέχνες, που είναι και καλά παιδιά. Και το συγκριμένο βήμα, θα το δουν ως την αρχή της καριέρας τους, και αν φανούν αντάξιοι, θα τους βοηθήσει να ανέβουν πιο γρήγορα τα σκαλοπάτια για τα ανώτερα.

Σε αυτή την ομάδα, την συνταγή του Loca, συναντάμε κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, στον Πειραιά. Και τον Παναγιώτη Μουραντώνη, και την Μαρία Αθανασιάδου και την πατρινή Αθηνά Μάλλια.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα μπουκάλι και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 12 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα φαγητό, τριαντάφυλλο και εσωτερικός χώρος
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.