Για Arena Padel Club η μεγάλη αλήθεια

Τι, αλήθεια, συμβαίνει στo Arena Padel Club; Όποιος παρακολουθεί το ινσταγραμικό του παιχνίδι, το καθημερινό, όχι μόνο αυτό του Σαββατοκύριακου, παίρνει την απάντηση. Ένα Arena Padel Club τιγκαριστό. Και πρόσεξε, με κόσμο περιεχομένου ποιοτικό, που παίζουν αυτό που παίζει και ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς. Το Padel tennis δηλαδή, το σπορ ρακέτας, που είναι λαοφιλές στην Ισπανία, στην Λατινική Αμερική, ενώ θραύση κάνει και στην Ελλάδα.

Και είναι τόσο κολλημένοι, που δείχνουν μια απίστευτη διάθεση αγωνιστική. Η αγωνιστικότητα στο κόκκινο. Διάθεση για διάκριση. Η ανάγκη για το αποτέλεσμα. Να πάρουν τα ηνία στα sets. Καμία σχέση με πάω να κάνω τον χαβαλέ μου, η ώρα να περάσει. Από τους ένοικους του Arena Padel Club, λείπει αυτό το φρόνημα. Έτσι γίνεται, πράγματι.. Αυτή είναι η αλήθεια.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Επιπόλαια είναι η προσέγγιση, για όποιον μιλήσει για αυτό το σκηνικό, ότι συμβαίνει παντού, σε όλα τα γήπεδα παντελ. Όχι, δα. Το πράμα σπαρταραει μόνο εκεί. Εκεί φτιάχνονται, …ντοπάρονται οι παίκτες. Εκεί ανεβαίνει ο πυρετός της μάχης. Από τα αποδυτήρια του Arena Padel Club, κιόλας, το ”Γαμώτο, Σήμερα θα νικήσω” χτυπάει κόκκινο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.