Απροετοίμαστοι και αδιάβαστοι χωρίς τηλεοπτικό αφήγημα

Απροετοίμαστοι και αδιάβαστοι χωρίς τηλεοπτικό αφήγημα

Η οποιαδήποτε αναφορά στη χθεσινή συνέντευξη Τσίπρα στο νέο MEGA, είτε πολιτική, είτε μιντιακή, είτε τηλεοπτική ή για τους δημοσιογράφους, θα ήταν σαν να κλέβεις εκκλησία!

Κι αυτό διότι δεν υπήρξε καμια προετοιμασία, ούτε του σταθμού ούτε των δημοσιογράφων για τη συνέντευξη. Δεν είχαν διαβάσει ώστε να αντικρούσουν με επιχειρήματα και γόνιμη πίεση τις απαντήσεις του Αλέξη Τσίπρα… Και απόδειξη ότι δεν ήξεραν ή δεν θυμόντουσαν ότι άλλα έλεγε ο πρώην πρωθυπουργός πέρυσι στη Βουλή για τους μετανάστες που θα έλυναν το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας… Επίσης, δεν υπήρχε καμια στρατηγική για το πώς θα αντιμετώπιζαν τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης! Μόνο κάτι μισόλογα για ανοιχτό MEGA, ατυχής ατάκα της παρουσιάστριας Δώρας Αναγνωστοπουλου που παραπέμπει στο OPEN (του Σαββίδη)! Ακόμη και στην πρόκληση Τσίπρα για την τηλεοπτική άδεια που δεν είχε το παλιό MEGA… οι δυο δημοσιογράφοι δεν είχαν να απαντήσουν τίποτα!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Εν κατακλείδι ο μόνος “τζόγος” που έγινε γύρω από τη συνέντευξη ήταν η χθεσινή απογευματινή διαρροή της ΝΔ περι Τσίπρα και ναρκέμπορα! Κάτι που επίσης δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν στο νέο MEGA…

Χωρίς φυσικά να αναπαράγουν τη δήλωση (για ευνόητους λόγους)… αν είχαν την ευφυΐα θα έπρεπε να θέσουν τον προβληματισμό στον Τσίπρα, ώστε να δημιουργήσουν γεγονός με την τηλεοπτική έννοια του όρου! Κάτι που φαίνεται να αγνοούν όμως στη Συγγρού (συμπεριλαμβανομένου του Σταμάτη Μαλέλη που δείχνει να έχει βυθιστεί στις πολιτικές του αναζητήσεις και προτεραιότητες)!

-.enimerosi24.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.