Αποτυχημένος, ξοφλημένος και μιλάει

Στο ποδόσφαιρο δεν γίνονται αυτά. Τα ποια; Να υποβιβαστεί μια ΠΑΕ και να έχει την απαίτηση να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της ίδιας κατηγορίας. Η κουβέντα για τον Τσίπρα. Τον πρώην του σύριζα, π[ου ναι μεν αποσύρθηκε, αλλά νταηλήκι συνεχίζει να παίζει. Όχι σαν πρώην, αλλά σαν αυριανός κουμανταδόρος. Φοβέρα πράγματα.

Τζάμπα είναι το μικρόφωνο, λέει ό,τι του έρθει και διατηρείται στην πιάτσα. Έτσι νομίζει ο Αλέξης. Γιατί όχι; Όταν έχει στο τσεπάκι κάποια μμε και του κάνουν λεζάντα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Απέτυχε σαν πρωθυπουργός, απέτυχε σαν αρχηγός του σύριζα, και περιμένει ο Αλέξης Τσίπρας να πετύχει σαν παράγοντας, που λέμε στο ποδόσφαιρο. Δεν έχει άποψη για τα χάλια, τα συντρίμμια του σύριζα και βγάζει γλώσσα για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Γιατί κάνει αυτό, γιατί δεν κάνει το άλλο. 

Τι θέλει ο άνθρωπος; Να φθαρεί ο Μητσοτάκης και μετά να δει πως θα πορευτεί. Βλέποντας και κάνοντας. Να επιστρέψει στο κόμμα, αποκλείεται. Αν επιστρέψει θα είναι πιο κοντός και από τον Τάυλερ. 

(www.apodytiriakias.gr)

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.