Στο αποψινό opening του Tulum, η γλώσσα δένεται, οπως στη μεγάλη φάση, στο απίθανο γκολ

Βάζει τη γκολάρα ο Ρονάλντο ή Μέσι και ο Εμπαπέ και παίρνει το όσκαρ ο σπήκερ! Ρεσιτάλ ο παίκτης, ρεσιτάλ και ο μικροφωνάκιας. Αμέ! Ο καθένας κάνει το δικό του παιχνίδι.

Αυτό περιμένει ο επαγγελματίας σπήκερ. Τη μεγάλη φάση, το απρόοπτο, το αναπάντεχο. Να δείξει την κλάση του. Να κλέψει την παράσταση. Να κερδίσει τους τηλεθεατές. Να τους κάνει να βιώσουν την παρακολούθηση του αγώνα όσο γίνεται αλησμόνητη. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έτσι και στη ζωή των μαγαζιών. Έγραψε το tsipasblog πως αυτό το κτήριο, το απίθανο, το ολότελα φανταστικό και ιστορικό. Το πιο όμορφο της Πάτρας. Το iconic μέγαρο της οικογένειας Γκολφινόπουλου, η λεγόμενη Αλάμπρα, «ζωντανεύει», για να γίνει χειμερινό Tulum, με τη σφραγίδα του επιχειρηματία Αποστόλη Φωτεινάτου. Και αυτή η εξέλιξη, ήταν ικανή για να εκστασιάσει τον εκφωνητή, που θα μεταφέρει την είδηση, και να τον εμπνεύσει, αλλά και να μεταδώσει το θαυμασμό του στους τηλεθεατές, ακροατές, αναγνώστες. Κι να δείξει ενθουσιασμό, που ήταν μόνο αυθόρμητη, καθόλου ψεύτικη, επαγγελματική, θεατρική.  

Σήμερα Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, κάνει opening, και εννοείται πως θα είμαστε εκεί!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Φρέσκος αέρας ανανέωσης στα Ψηλαλώνια - Κάτι ετοιμάζεται και στην Αλάμπρα |  Patras Events

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.