Η άποψη του για την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους : «Ένα παιδί χρειάζεται μαμά και μπαμπά, αυτό έχει ορίσει η φύση»

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ήταν καλεσμένος την Τρίτη 2/1 στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Γιώργο Λιάγκα.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μεταξύ άλλων απάντησε για την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών κάτι που όπως τόνισε τον βρίσκει αντίθετο!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όσα δήλωσε ο Νίκος Οικονομόπουλος για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

«Δε συμφωνώ με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, αλλά αυτή είναι η άποψή μου. Είναι ένα κομμάτι που εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι. Έχει να κάνει με το θέμα της πίστης, είναι θέμα δικό μου… Πιστεύω ότι ένα παιδί χρειάζεται τη μαμά και τον μπαμπά, αυτό έχει ορίσει η φύση μας. Τώρα από εκεί και έπειτα τους νόμους στα χαρτιά τους βάζουν οι άνθρωποι, οπότε ας πάρει το κρίμα στον λαιμό του ο νομοθέτης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.