Απόψε στο Metropolis ! Ο βασιλιάς του ροκά για τους λαϊκούς και ο βασιλιάς του λαϊκού για τους ροκάδες

Όσο για τον υπερτραγουδιτσή Χρήστο Δάντη, τι να πει κανείς; Μοναδική, σπάνια περίπτωση. Ο πιο απροσδόκητος συνδυασμός χαρακτηριστικών, που έχω συναντήσει σε Έλληνα τραγουδιστή. Πολύ τρυφερός για ροκάς, πολύ γενναιόδωρος για σταρ, πολύ ευαίσθητος για επαγγελματίας, με έντονο πάντα το αίσθημα της δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης, αλλά και μιας παιδικότητας που δεν τον εγκαταλείπει ποτέ.

Ο τύπος είναι ο βασιλιάς του ροκά για τους λαϊκούς και ο βασιλιάς του λαϊκού για τους ροκάδες. Τα έχει σαρώσει όλα. Από τα «Δακτυλικά αποτυπώματα» με τα οποία μας αιφνιδίασε το 1990, παίρνοντάς μας μαζί του στο ταξίδι που είχε σχεδιασει για μας, μέχρι το «Μας τελείωσαν τα λεφτά» του 2022, ο Δάντης, όχι μόνο δε σταματά να μεταμορφώνεται και να μας εκπλήσσει ευχάριστα, αλλά έχει πάντα και μια νέα, ολοκαίνουργια πρόταση στο τραπέζι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ως που θα φτάσει; Στην Πάτρα και το καλοκαιρινό Μετρόπολις για σήμερα 19.08.2022..

Και μην νομίσει κανείς, από την παρουσία του, δεν θα είναι η ηγεσία του μόνιμου σχήματος, O Γιώργος Παπαδοπουλος. Θα είναι. Συνδυασμός που αντέχει να βγάλει σεζόν και στην Αθήνα. Και μάλιστα εύκολα.

Τα υπόλοιπα το βράδυ..

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.