Αποκλειστικό Tsipasblog.gr: Στον όμιλο Momentum, εντάσσεται σημαντικό κομμάτι του “Ειρηνικού”, στην Παραλιακή!

Με τον πανικό του κορονοϊού όλοι, λένε, πιάστηκαν απροετοίμαστοι, βγαίνουν χαμένοι. Όλοι; Να σοβαρευτούμε. Μη στέκεσαι μονάχα σ’ αυτά που βλέπεις. Σ’ αυτά που πιάνει το μάτι σου και οι αντένες στο κεφάλι σου.

Οι τεχνοκράτες από τα γραφεία μελετών, καταλήγουν στο συμπέρασμα, πώς ναι, άλλο το χθες κι άλλο θα είναι το αύριο. Αλλά σίγουρα στο αύριο, κάποια πακέτα θα αλλάξουν χέρια. Τα πολύ χοντρά πακέτα παίζονται με τη ζημιά που παθαίνουν κάποιοι και θα ωφεληθούν άλλοι. Το νόημα όλο είναι πόσοι θα το αντιληφθούν αυτό και θα επενδύσουν στην πανδημία και σε ποιο βαθμό. Θέμα πρόβλεψης. Και τόλμης. Αυτές είναι οι μεγάλες ζαριές, που αν σε θέλει ο… ιός, αν σου κάτσουν οι εξάρες, πήζεις στο τάληρο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι θα κάνει ο ισχυρός Όμιλος Momentum, με τις σχετικές επιχειρήσεις (15 στο νούμερο, στην Αθήνα και όχι μόνο) με το συγκεκριμένο προϊόν, αυτό της εστίασης, αλλά και της νυχτερινής αναψυχής, που πλέον, μέσω του “στοιχήματος” Θοδωρής Φέρρης, το έχουν πάρει πολύ ζεστά; Μάλλον, το έχουν αποφασίσει, να είναι εντός κόλπου και άλλο, να ανοίξουν νέους δρόμους, να κάνουν παρέα με ακόμα πιο ισχυρούς, να βάλουν στο παλμαρέ τους και νέα μαγαζιά. Μαγαζιά, που θέλουν ακριβά συμβόλαια και οπότε, και γερό πορτοφόλι.

Ένα τέτοιο μεγάλο πρότζεκτ, είναι ο πρώην “Ειρηνικός” στην παραλιακή λεωφόρο. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του tsipasblog.gr, κινήθηκαν με δεξιοτεχνία και με τις κατάλληλες γνωριμίες, το έκαναν δικό τους. Όχι όλο, ένα σημαντικό κομμάτι του, και ήδη σχεδιάζουν την θεματολογία, το story, πως θα ακολουθήσουν, ώστε να κάνουν την διαφορά και πάλι.

Διαβάστε επίσης : Όλα έτοιμα με το σχήμα στο Romeo- Αυτούς έκλεισε!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.