Αποκλειστικό- Sport24 Radio 103.3 : Σκέψεις Μελισσανίδη για να τον αγοράσει

Αποκλειστικό- Sport24 Radio 103.3 : Σκέψεις Μελισσανίδη για να τον αγοράσει

Τα δύο σενάρια για την αξιοποίηση του.

Το πρώτο όνομα που ακούστηκε, αμέσως μετά το αιφνιδιαστικό «λουκέτο στο Sport24 103.3 του Δημήτρη Μάρη, ήταν του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ότι ο πανίσχυρος εφοπλιστής και μιντιάρχης, εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για την αγορά του. Ωστόσο, παρά τα όσα λέγονται και γράφονται, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από πηγές του περιβάλλον του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στους διαδρόμους των δημοσιογραφικών γραφείων, πάντως, “ψιθυρίζεται” και ένα άλλο όνομα. Αυτό του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, όπως πληροφορείται tsipasblog.gr. Σε περίπτωση που, τελικά, οι φήμες αποδειχθούν βάσιμες, δύο είναι τα πιο πιθανά σενάρια, του πως θα αξιοποιηθεί ο εν λόγω αθλητικός ραδιοφωνικός σταθμός.

Το πρώτο λέει πως θα γίνει OΠΑΠ Radio -όπως έγινε με το OΠΑΠ ΤV– για να προβάλει το στοίχημα. Μη ξεχνάτε ότι ο “Τίγρης” είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος στην εταιρία, μετά τους Τσέχους.

Θα πρέπει να σημειωθεί, επίσης, εδώ, ότι το Sport24 103.3 ανήκει στον Δημήτρη Μάρη. Ο οποίος είναι ιδιοκτήτης και του «stoiximan.gr», που το 50% του, το έχει ήδη πουλήσει στον Opap Investments (είναι θυγατρική του ΟΠΑΠ, με έδρα στην Κύπρο)

Σενάριο νούμερο 2 τώρα : Στόχος της απόκτησης του σταθμού, είναι να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της ΑΕΚ. Οπότε, η λογική λέει πως θα συνεχίσει να εκπέμπει ως αμιγώς αθλητικός.

Όλα αυτά, βεβαία, με μια βασική προϋπόθεση. Ο Μελισσανίδης τον θέλει απαλλαγμένο από τα χρέη. Και αυτό είναι το πιο σοβαρό “αγκάθι” της υπόθεσης.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.