Αποκλειστικό περί Πάολας : Με ποιο κέντρο βρίσκεται κοντά;

Αποκλειστικό περί Πάολας : Με ποιο κέντρο βρίσκεται κοντά ;

Νέα “φωτιά” στην φημολογία που υπήρχε ήδη για την Πάολα, όσον αφορά το νυχτερινό κέντρο που τελικά τον χειμώνα ετούτο θα την φιλοξενήσει, έβαλε η είδηση ότι αποδεσμεύτηκε από το “Έναστρον” του Κώστα Ματσκίκα.

Πολλά γράφονται τις τελευταίες ώρες για το θέμα αυτό. Η δική μου πληροφόρηση και, επομένως, του Tsipasblog.gr, λέει πως η κορυφαία λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της και «μήλον της έριδος» για πολλούς επιχειρηματίες της νύχτας, βρίσκεται «πολύ κοντά» σε συμφωνία με μαγαζί της Πειραιώς.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ειδικότερα, το πολύ μέχρι την Τετάρτη θα γίνει το καθοριστικό ραντεβού. Και, μάλιστα, όπως επισημαίνουν οι ίδιες πηγές, που γνωρίζουν πολύ καλά το νυχτερινό περιβάλλον, δεν αποκλείεται καθόλου να πέσει η -προαπαιτούμενη για να δοθούν τα χέρια- προκαταβολή.

Αν, λοιπόν, πάνε όλα καλά, ο πολυσχιδής και ανατρεπτικός, ο σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Ρήγος, θα αναλάβει τη σκηνική επιμέλεια. Ε, ποιος άλλος, ο άνθρωπος της. Μ΄ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια, αφού το σίγουρο είναι πως και η Πάολα θέλει πλούσια σκηνικά, αλλά και ο Ρήγος κάνει “παπάδες”.

Θα επανέλθω για την Πάολα. Με άλλη πληροφορία, που πραγματικά δεν ξέρει κανείς.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.