ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Σωκράτης μπαίνει παντού… Ο Ντίνος Κόκκαλης στον Ολυμπιακό!

Μεταφέρω αυτούσιο το ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε στο site-blog piperata.gr, του δημοσιογράφου Πάρι Κουρτζίδη, που είχε καταγγείλει, μέσω συνέντευξης που είχε δώσει στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, «ότι τον άρπαξαν οι ένοπλοι μπράβοι του Μαρινάκη» .

Από όταν αποκάλυψαν τα Piperata.gr ότι η οικογένεια Κόκκαλη κάνει δυναμικό comeback σε επιχειρήσεις, πολιτική και στον Ολυμπιακό, αφενός, ήρθε η επιβεβαίωση με την ανάληψη της θέσης του προέδρου & διευθύνοντος συμβούλου από τον Σωκράτη Κόκκαλη στην Intralot, αλλά και με την υποψηφιότητα του Πέτρου Κόκκαλη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, αφετέρου, όλο και φουντώνουν οι φήμες για εξελίξεις στην θρυλική ΚΑΕ.

Αυτό δεν σημαίνει πως θα εμπλακεί ο ίδιος ο Σωκράτης Κόκκαλης με την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Όμως, να θεωρείται δεδομένο ότι η οικογένεια Κόκκαλη θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό άμεσα. Ο εμπλεκόμενος θα είναι ο άλλος υιός του Σωκράτη, ο Κωνσταντίνος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Είναι από τη δεύτερη γυναίκα του Σωκράτη, την Ελένη Κόκκαλη, ο οποίος μετά τον άδικο και τόσο πρόωρο χαμό του αδελφού του Σωκράτη Junior, πρωταγωνιστεί στη διαχείριση των επιχειρήσεων της οικογένειας. Ο Ντίνος Κόκκαλης, όπως τον φωνάζουν, καλείται να συνεχίσει το έργο που είχαν ξεκινήσει με τον αδικοχαμένο αδερφό του.

Έχοντας, λοιπόν, σπουδάσει στα καλύτερα Πανεπιστήμια του κόσμου, κι έχοντας δίπλα του τόσο καιρό τον πατέρα του να τον συμβουλεύει, πλέον, είναι έτοιμος να κάνει αυτό που ίσως ονειρευόταν από μικρός, ειδικά όταν βρισκόταν στις εξέδρες των vip του ΣΕΦ ή και στη σουίτα του Καραϊσκάκη…

Οι πληροφορίες που φθάνουν στα Piperata.gr κάνουν λόγο για διοικητική συνύπαρξη των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου με τον Ντίνο Κόκκαλη. Μαζί θα ενισχύσουν το μπάτζετ του Ολυμπιακού στο μπάσκετ, όπως μαζί θα χαράξουν τη στρατηγική της ομάδας για να ξανακατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης.

Να θυμίσω, άλλωστε, πως ο Σωκράτης, πριν παραδώσει στους Αγγέλοπουλους, μεταβατικά συνυπήρξε μαζί τους. Μάλιστα, ακόμη και όταν είχαν πλήρως μεταβιβαστεί οι μετοχές, ο ίδιος παρέμεινε για αρκετό χρονικό διάστημα, τιμής ένεκεν, στην προεδρία της ΚΑΕ.

Αυτό δεν σημαίνει ότι, σώνει και ντε, πρέπει να αποχωρήσουν οι Αγγελόπουλοι σταδιακά. Το αντίθετο, οι πληροφορίες που έχω λένε πως θα δημιουργηθεί μοντέλο συνδιοίκησης και κοινού σχεδιασμού, μέχρι την εδραίωση στην κορυφή της Ευρώπης.

Κι επειδή πολλοί πιστεύουν ότι, ο Κωνσταντίνος ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του (αφού κι εκείνος σε νεαρή ηλικία υπήρξε Bon viveur, όπως σήμερα ο γιός του), προβλέπουν ότι αργά ή γρήγορα είναι μοιραίο να βρεθεί στην καρέκλα του ιδιοκτήτη και προέδρου της ΠΑΕ.


Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.