Αποκλειστικό! Η μεγάλη επιστροφή του «άρχοντα της νύχτας», με χώρο πέντε χιλιάδων θέσεων, στη Γλυφάδα

Ο Γιάννης Παπαθεοχάρης είναι, χωρίς αμφιβολία, ένας από τους επιχειρηματίες που με τα μαγαζιά του, σημάδεψε ανεξίτηλα τις νύχτες, αλλά και τις… μέρες της πρωτεύουσας. Πιστώνεται ότι έδωσε στα μπουζούκια μια πιο glamorous διάσταση, με τον «Διογένη» στη λεωφόρο Συγγρού να γράφει χρυσές σελίδες στην ιστορία της αθηναϊκής νύχτας και με όλα τα βαριά ονόματα της πίστας να παρελαύνουν από εκεί. Μην αφήσουμε στην απ’ έξω το «Αθηνών Αρένα», στην οδό Πειραιώς, που θεωρούνταν για χρόνια το κορυφαίο κέντρο διασκέδασης. Ο πρωταθλητής!

Είναι μεγάλο κεφάλαιο στη νυχτερινή ζωή ο Παπαθεοχάρης. Είναι θρύλος!. Τώρα έχει το γκολφ στη Γλυφάδα, έχει και το κυλικείο στο Μετροπόλιταν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αναγνώστες μου, μόλις έφτασε στ’ αυτιά μου, η πληροφορία πως δίπλα από το Ark, στη Γλυφάδα, έκανε ένα χώρο, αρκετά μεγάλο, πέντε χιλιάδων θέσεων. Και το οποίο, μπορεί να τον αξιοποιήσει τμηματικά. Ακόμη και για φιλοξενία εκδηλώσεων, πχ με έναν τραγουδιστή. Είτε να συμμετέχει ο ίδιος, είτε να το νοικιάσει σε κάποιον άλλον.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.