Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ! Τα ΜΜΕ “φουσκώνουν” Ανδρουλάκη για να φτιάξουν το απαραίτητο άλλοθι συγκυβέρνησης με την Νέα Δημοκρατία, αν κάνει “νερά” ο ΣΥΡΙΖΑ- Οι διαρροές της “γαλάζιας” δεξαμενής

Έχουμε επισημάνει ότι οι πληρωμένες αγάπες δεν κρατάνε πολύ! Στο Μαξίμου έχουν αρχίσει να ανησυχούν με την υπερπροβολή του Νίκου Ανδρουλάκη από τα Μέσα Ενημέρωσης που ελέγχονται από μεγάλα οικονομικά συμφέροντα. Τα ίδια συμφέροντα που είχαν αναγάγει τον Μητσοτάκη σε Μωυσή!

Η επικοινωνιακή στήριξη που παρέχουν τα κανάλια στον νέο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη, είχε ως αποτέλεσμα να αρχίσει να μετακινείται ένα μικρό αλλά κρίσιμο ποσοστό κεντρώων ψηφοφόρων που είχε εγκλωβιστεί στη Νέα Δημοκρατία. Ένα μεγάλο ποσοστό συντηρητικών “καθαρόαιμων” δεξιών έχει ήδη φύγει ή μετακινείτε σταδιακά αλλά σταθερά προς την Ελληνική λύση του Κυριάκου Βελόπουλου. Το δεύτερο γίνεται άθελα των οικονομικών συμφερόντων, αλλά λόγο της καταστροφικής πολιτικής συμπεριφοράς της κυβέρνησης. Ας επανέλθουμε στο σχέδιο αυτό κάθε αυτό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το σχέδιο περιλαμβάνει την ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ με ποσοστά φούσκα ώστε να θεωρήσει ο πολίτης πως πρέπει να συμμετέχει σε μια συγκυβέρνηση .

Πάντως, στο Μαξίμου έχουν αρχίσει να ενεργοποιούνται πάσης φύσεως προεκλογικά αντανακλαστικά, ειδικά όσον αφορά επιλογές προσώπων και στρατηγικό σχεδιασμό, με ορίζοντα τον Απρίλιο του 2022 και τη διενέργεια εκλογών, καθώς μετά από ώριμη σκέψη έχουν καταλήξει ότι χρειάζεται χρόνος για να φανεί αν ο Ν. Ανδρουλάκης θα ξεφουσκώσει ή όχι, κάτι που δεν θέλουν να φανεί. Στο Μαξίμου θεωρούν ότι μια συγκηβέρνυση με το ΚΙΝΑΛ θα είναι πολύ πιο ομαλή παρά με το ΣΥΡΙΖΑ χωρίς φυσικά να αποκλείουν και τρίτο ετέρο όπως ήταν οι αρχικοί σχεδιασμοί.

edolio5

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.