Aποκάλυψη Tsipas Blog : Φανταστικά ανανεώνει το Cabaret ο Μωράκης – Και η στρατηγική κίνηση στη Πειραιώς

Γιάννης Μωράκης

Εδώ λέμε αλήθειες. Μόνο αλήθειες. Ο Γιάννης Μωράκης έκανε το θαύμα. Σήκωσε τη μεγάλη κούπα, στην νυχτερινή διοργάνωση, με το θέμα Α εθνικής Hotel : Hotel Ermou και Άννα Βίσση.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και πλήθος

Αλλά τα τελευταία χρόνια, κερδίζει και με το Cabaret στο Μαρούσι. Μονιμά πρωταγωνιστεί, έχει φτιάξει μια δική του σχολή. Σιγά να μη το αφήσει έτσι, στην μετά Απέργη εποχή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, πλήθος και κείμενο που λέει "生子 CABARET"

Θα το κάνει ακόμη πιο τολμηρό και εντυπωσιακό. Αυτό δείχνουν τα διαδικτυακά σημάδια. Δείτε τα instagram story του Πάνου Παπάζογλου, είναι συνέταιρος του Μωράκη.

Μπορεί να είναι εικόνα ‎ηχείο, τηλεόραση και ‎κείμενο που λέει "‎CABARET ודתמתי 9 A Reborn @gip design_construction design construction‎"‎‎

Στον μοναδικό interior design Γιώργο Παντελούκα, ανατέθηκε η οπτική αναγέννηση.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "panos panos_papazo papazo δευτ. @morakis @gpanteloukas Loukas @gpante"

Μένει να μάθουμε και το τραγουδιστικό κομμάτι. Σίγουρα θα είναι κάποιος πρώτου επιπέδου, περίπτωση ικανή να ανεβάσει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά. Θα σας πω τα νεότερα, από Δευτέρα.

Είναι και κάτι άλλο! Σιγά μη το ξεχάσω. Θα το μάθετε τώρα, αν δεν το έχετε μάθει. Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του tsipasblog, προχώρησε σε αγορά ακινήτου, που βρίσκεται απέναντι από το Hotel Ermou. Είναι πολύ μεγάλος χώρος και είναι μια στρατηγική κίνηση από πλευράς Μωράκη. Θα φανεί το πως θα το αξιοποιήσει. Ίσως και σαν πολυχώρος. Του χρόνου λένε οι πιθανότητες πως θα το δούμε έτοιμο.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.