Αποκάλυψη “Tsipas-Blog” : Πάντα στο μυαλό του Παπαγεωργίου η Παναχαΐκή

Είμαι ο πρώτος που σε ανύποπτο χρόνο έγραψα για το πραγματικό-όχι μυθιστορηματικό-ενδιαφέρον του Θανάση Παπαγεωργίου, να εμπλακεί στα διοικητικά της ΠΑΕ Παναχαΐκή, αγοράζοντας το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, το 68% για την ακρίβεια (Εδώ).

Πρώτος ήμουν και πάλι που αναφέρθηκα στην απόφασητου αυτοδημιούργητου επιχειρηματία της νύχτας από την Αμαλιάδα, να «παγώσει» τις αγοραστικές και επενδυτικές βλέψεις του (Εδώ). 
Όμως, η απόφαση του αυτή, σύμφωνα με εξαιρετικά αξιόπιστη πηγή του “Tsipas-Hlias Blog”, πάρθηκε εκείνη τη στιγμή και δεν φαίνεται να είναι οριστική.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Με άλλα λόγια, ο κος Παπαγεωργίου ναι μεν έχει αποτραβηχτεί από την διαδικασία διεκδίκησης του τιμονιού των πατρινών, όμως, εφόσον οι μελλοντικές συνθήκες είναι τέτοιες, που θα του επιτρέπουν να ξαναμπεί στο παιχνίδι, δίχως αμφιβολία θα το κάνει. Παπαγεωργίου είναι αυτός. Είναι να μη βάλει κάτι στο μυαλό του .

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.