Αποκάλυψη (Πάτρα – Πύργος): Φτιάχνουν νέα μίντια που θα δρομολογήσουν πολιτικές εξελίξεις

Αποκάλυψη (Πάτρα – Πύργος): Φτιάχνουν νέα μίντια που θα δρομολογήσουν πολιτικές εξελίξεις

Διαπλεκόμενα ΜΜΕ και πολιτική πάνε χέρι χέρι! Πόσες μα φορές αλήθεια έχουμε ακούσει αυτή τη φράση; Αμέτρητες. Και θα την ξανακούσουμε σύντομα.

Αφορμή για το νέο γύρο των «διαπλεκόμενων» είναι οι πληροφορίες του tsipasblog.gr για την πρόθεση τους να εκλέξουν τις επόμενες πολιτικές εξελίξεις, μετά την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη (μέσω του Ιβάν Σαββίδη), πλέον στην Πάτρα και τον Πύργο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στο πλαίσιο αυτό και σύμφωνα πάντα με τις απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες μου, ορισμένοι από τους μεγαλύτερους ολιγάρχες – μιντιάρχες στην Ελλάδα, θα επιχειρήσουν το επόμενο διάστημα είτε να φτιάξουν νέα μίντια, κυρίως ιστοσελίδες ενημερωτικού χαρακτήρα, είτε να θέσουν υπό την κυριαρχία τους κάποια ήδη υπάρχοντα από τις δύο συγκεκριμένες πόλεις.

Υ.Γ.: Επειδή τα ανώνυμα μιντιακό Sites και blogs θα μπουν στον πειρασμό να αντιγράφουν το tsipasblog, ας το κάνουν με κομψό τρόπο για να μην εκτίθενται 

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.