Αποκάλυψη: Ο Νίκος Γεωργιάδης μαζί με τον Αμερικανό γκουρού Σταν Γκρίνμπεργκ αναλύουν όλες τις δημοσκοπήσεις, ευρήματα, κυλιόμενες και χαράσσουν την προεκλογική γραμμή των Ευρωεκλογών για τη ΝΔ!

Μου λένε καλά πληροφορημένες πηγές, εκ των έσω, που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, ότι ένα εκ των πλέον κομβικών και επιδραστικών προσώπων στην χάραξη της προεκλογικής γραμμής της κυβέρνησης είναι ο πρώην βουλευτής Κέρκυρας και προσωπικός φίλος του πρωθυπουργού επί 40 χρόνια από την εποχή του Κολλεγίου Αθηνών, Νίκος Γεωργιάδης!

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Ν. Γεωργιάδης, που σημειωτέον ήταν εκείνος που είχε διαμορφώσει το στρατηγικό και επικοινωνιακό πλαίσιο του Κυριάκου Μητσοτάκη όταν κέρδισε τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, είναι το πρόσωπο που μαζί με τον αμερικανό γκουρού της επικοινωνίας Σταν Γκρίνμπεργκ, φέρεται να επεξεργάζεται τα ευρήματα όλων ανεξαιρέτως των δημοσκοπήσεων, τις τάσεις και τις κυλιόμενες σε καθημερινή βάση, προκειμένου να αξιολογηθούν, να προκύψουν ασφαλή συμπεράσματα και να χαραχθεί η πλέον κατάλληλη πολιτική – προεκλογική γραμμή για τις ευρωεκλογές. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Ν. Γεωργιάδης είναι αδιαμφισβήτητα ένας ικανότατος στρατηγικός – επικοινωνιακός αναλυτής, με απίστευτο χάρισμα και ένστικτο όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα να είναι το πρόσωπο εκείνο που μαζί με τον αμερικανό Γκρίνμπεργκ λαμβάνουν όλες τις δημοσκοπήσεις, καθώς και τα ευρήματα από τις κυλιόμενες, τις οποίες αξιολογούν σε βάθος και βάσει των συμπερασμάτων που εξάγονται, χαράσσεται η προεκλογική γραμμή, η στόχευση και οι καμπάνιες του κόμματος!

-radar.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.