Αποκάλυψη Κούγια στο Tsipas Radio για Σφακιανάκη: Δημοσιοποιήθηκε από την νύχτα το όνομα

    Νότης Σφακιανάκης - Αλέξης Κούγιας

    Στο Tsipas Radio, στο νέο μεγάλο ιντερνετικό ραδιόφωνο, μίλησε ο συνήγορος του Νότη Σφακιανάκη, Αλέξης Κούγιας, για τα όσα έγιναν με πρωταγωνιστή τον γνωστό τραγουδιστή.

    Όπως σημείωσε ο κ. Κούγιας, δυστυχώς, η αστυνομία κάνει, πολλές φορές, δημόσιες σχέσεις με τους δημοσιογράφους, υπογραμμίζοντας, όμως, ότι από την νύχτα δημοσιοποιήθηκε το όνομα.

    …διά χειρός Hλία Τσίπα

    Ο γνωστός ποινικολόγος υπογράμμισε στη συνέχεια ότι υπήρξε διασπορά ψευδών ειδήσεων από κάποια ΜΜΕ, στο κομμάτι ότι δήθεν ο Νότης Σφακιανάκης έκανε χρήση ναρκωτικών.

    Μιλώντας για την πολύ μεγάλη διάσταση που πήρε το θέμα, ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι μια υπόθεση ρουτίνας είναι. Τέτοιες υποθέσεις, κάθε μέρα στην Αθήνα, είναι τουλάχιστον είκοσι.

    «Αλλά επειδή είναι ο Νότης Σφακιανάκης και πουλάει το όνομα, έγινε μια ακραία αντιμετώπιση αυτής της υποθέσεως» σημείωσε χαρακτηριστικά για τον εντολέα του, εξηγώντας ότι για ένα περίστροφο, για το οποίο είχε άδεια χρόνια ολόκληρα, αλλά δεν πρόλαβε να την ανανεώσει και για μια πολύ μικρή ποσότητα ναρκωτικών. Την οποία αρνείται ότι είναι δική του.

    Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
    Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.