Απλά προχωράς σε άλλη είδηση

Σάκης Καλογερόπουλος

Ανοίγεις την εφημερίδα και διαβάζεις: Σκύλος δάγκωσε άνθρωπο. Θα συνεχίσεις το διάβασμα; Όχι βέβαια. Το ζωντανό είτε αναίτια είτε όχι, έκανε κάτι το φυσιολογικό για την φύση του. Αξία θα είχε η ανάποδη είδηση : Άνθρωπος δάγκωσε σκύλο. Εκεί, όλο και κάτι θα ψιλοδιάβαζες. Στοιχεία δηλαδή για τον άνθρωπο, που δεν χρησιμοποίησε άλλα μέσα που διαθέτει αλλά το στόμα του.

O πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 κ. Σάκης Καλογερόπουλος, στον αέρα του sportfmpatras 96.3, δήλωσε πως είμαστε σε οικονομικό αδιέξοδο. Πως είναι απογοητευμένος από την πόλη. Θα συνεχίσεις το διάβασμα; Μόνο αν είσαι τουρίστας που ασχολείται με τις εξελίξεις στην υπόθεση της πατρινής ομάδας. Αν είσαι γηγενής και παρακολουθείς τις εξελίξεις εδώ, απλά προχωράς σε άλλη είδηση. Ξέρεις πολύ καλά ότι θα φτάναμε στη σημερινή κατάσταση.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στην Παναχαΐκή κυβερνάει, που δεν χρειάζεται κάποιος σοβαρός λόγος εξήγησης. Λες απλά είμαι επενδυτής και καθάρισες. Λες να παρεξηγηθούν οι σύμμαχοι, που πριν του δώσουν τα κλειδιά, δεν μέτρησαν -ως όφειλαν- το πραγματικό οικονομικό του μέγεθος….

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.