Απλά μαθήματα για το ποια είναι η δουλειά του βουλευτή

Κυριάκος Βελόπουλος & Συμεών Κουπελόγλου

Το πάει καλά ο Συμεών Κουπελόγλου.. Πολύ καλά. Οδεύει από το σωστό δρόμο. Δεν αναφέρομαι στην ιδιότητα του επιχειρηματία, που την ξέραμε, ήταν αναγνωρισμένη. Ιδιοκτήτης εταιρείας είναι, που προμηθεύει με πάγο σχεδόν όλα τα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης. Δεν υπάρχει δεύτερος στο είδος του.

Υπάρχει και η πολιτική Ιστορία. Εκλέχτηκε βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, με την φανέλα της Ελληνικής Λύσης, από τον Μάιο του 2023. Είναι παντού ο άνθρωπος. Όπου βλέπει πως υπάρχει πρόβλημα, δεν κρύβεται, θα βγει θα το φωνάξει δυνατά, θα το αναδείξει, με το σύστημα του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να, κάποια πρόσφατα παραδείγματα :

“ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ κατά τη διάρκεια της συζήτησης του επαίσχυντου νομοσχεδίου της κυβέρνησης της ΝΔ και του Μητσοτάκη για τον γάμο των ομοφυλόφιλων, μαζί με τους συναδέλφους, τον κοινοβουλευτικό μας εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Χήτα και τον Βουλευτή Επικράτειας, Παύλο Σαράκη. Η Ελληνική Λύση δίνει μάχη για να κρατήσει όρθια την ελληνική οικογένεια την θρησκεία μας και την πατρίδα μας”.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα

“Ακόμα καλά καλά δεν ξεκίνησε το έργο ήδη υπάρχουν πέντε μήνες καθυστέρησης για την παράδοση του fly over. Διαβάζω σε κάποια site ότι η περιφέρεια και οι δήμοι προτείνουν κάποια μέτρα για το κυκλοφοριακό. Η κυβέρνηση για ακόμη μια φορά δείχνει πόσο ανίκανη ειναι που ξεκίνησε ένα έργο τόσο μεγάλο χωρίς κανένα σχεδιασμό χωρίς κανένα πρόγραμμα. Να σταματήσει εδώ και τώρα το fly over. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που δεν τολμάνε να μιλήσουν στον πρωθυπουργό Γι’ αυτό που γίνεται καθημερινά στη Θεσσαλονίκη. Γι’ αυτό σας ψήφισε ο κόσμος για να τους εκπροσωπείται για τα συμφέροντα της πόλης και όχι να είστε διακοσμητικά στοιχεία. Να μπει ένα τέλος τώρα στο fly over.”

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

“Οι μελισσοκόμοι αντιμετωπίζονται δυστυχώς από το κράτος ως παιδιά κατώτερου Θεού. Εκτός κρατικών ενισχύσεων και αποζημιώσεων, έλλειψη προστατευτικού νομοθετικού πλαισίου και ανεξέλεγκτη αγορά, με αθρόες νοθείες μέσω παράνομων εισαγωγών, κυρίως από Βουλγαρία και Κίνα, με αποτέλεσμα να ελλοχεύουν κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία. Το Ελληνικό μέλι είναι άριστης ποιότητας και πρέπει με κάθε τρόπο να ενισχύσουμε την εθνική παραγωγή, με εξαγωγικές βλέψεις…”

Μπορεί να είναι εικόνα αποκομμα εισιτηρίου και κείμενο

“Η Αραβησσός, βασική πηγή υδροδότησης του νομού Πέλλας και σημαντική πηγή υδροδότησης του νομού Θεσσαλονίκης, παραμένει χωρίς σύνδεση στο αποχετευτικό δίκτυο της περιοχής, με αποτέλεσμα να ελλοχεύει κίνδυνος μόλυνσης και να τίθεται εν αμφιβόλω η δημόσια υγεία! Απαράδεκτη κατάσταση, δυστυχώς η κυβέρνηση και οι Βουλευτές της στον νομό Πέλλας, καθώς και τα αρμόδια Υπουργεία κωφεύουν. Πρέπει να επιλυθεί άμεσα το ζήτημα, δεν είναι δυνατόν να αδιαφορούν οι ιθύνοντες για την υγεία των συμπολιτών μας”…

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ: 22/1/2024 ΒΟΥΛΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥϹΗ ΕΡΩΤΗΣΗ Των: Βελόπουλου Θεσσαλονίκη 22/01/2024 του Κόμματος, Βουλευτή Κουπελόγλου ΠΡΟΣ: Βουλευτή Θεσσαλονίκης Υποδομών ΘΕΜΑ: ταφορών Ενέργειας <<Χωρίς σύνδεση Αραβησσός Κυρία, Υπουργοί, αποχετευτικό δίκτυο παραμένει η έκπληξη διαπίστωση, των πηγών V απειληθεί Υπάρχει πρόβλεψη ένταξης Αραββησού Κύρρου ποίο έχει πλήρω αποχετευτικό δίκτυο όλα χωρια; 2.Σε ποιες ενέργειες προτίθεστε Οι ερωτώντες βουλευτές προβείτε, τροκειμένου περιοχή της ποχετευτικού δικτύου συνδεθεί άμεσα ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΥΠΕΛΟΓΛΟΥ"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.